beta hgc artmıyor

• Konbuyu başlatan Kese göründü
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kese göründü tarafından oluşturulan beta hgc artmıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 593 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı beta hgc artmıyor
Konbuyu başlatan Kese göründü
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋
K

Kese göründü

Guest
Merhaba ismim damla 4 haftalık gebeğim kese gözüküyor ama beta hgc yani kanda hamile olduğum çıkmıyor Bi hafta sonra tekrar hastaneye gitcek bu şekilde yaşayan var mı çok üzülüyorum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhaba ismim damla 4 haftalık gebeğim kese gözüküyor ama beta hgc yani kanda hamile olduğum çıkmıyor Bi hafta sonra tekrar hastaneye gitcek bu şekilde yaşayan var mı çok üzülüyorum
Peki kullandığın herhangi bir ilaç antibiyotik var mıydı canım. Benim gebeliğim de bebek 1.5 aylık olmasına rağmen kanda gözükmedi oda antibiyotik kullandığım için kana geçmiş o yüzden beta negatif çıkıyordu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Beta HCG hiç mi çıkmıyor yada ilk baştaki çıktığı sayı ile aynı mı kaldı ona göre dış gebelikte olabilir diğer türlü yine artmıyor ise doktorlar bakarlar

G

Gny

Guest
Benimkide öyleydi beta testim yükselmiyordu 2 günde bir test yayık cok az yükseldi sonra dış gebelik oldugunu öğrendik zorlu günler geçti ama düşükyaptım bi çerrahi müdahale olmdan daha sonra korunmadık 1 yıl geöti gebe kalamadım 3 gün önce doktora gittim gebe kalamıyorum dedi ultrsonla baktı sonra kan istedi 4 haftalık gebesiniz zaten dedi ben cok sevindim şuan 4 haftalık hamileyim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benimkide öyleydi beta testim yükselmiyordu 2 günde bir test yayık cok az yükseldi sonra dış gebelik oldugunu öğrendik zorlu günler geçti ama düşükyaptım bi çerrahi müdahale olmdan daha sonra korunmadık 1 yıl geöti gebe kalamadım 3 gün önce doktora gittim gebe kalamıyorum dedi ultrsonla baktı sonra kan istedi 4 haftalık gebesiniz zaten dedi ben cok sevindim şuan 4 haftalık hamileyim
Gözün aydın canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.