Beta kaçken kese göründü kızlar sizin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan Beta kaçken kese göründü kızlar sizin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,991 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Beta kaçken kese göründü kızlar sizin
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 prenses1prens annesi

Seccill

Kayıtlı Üye
rank
Ben 4 haftalıkken gördüm keseyim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bets hcg 1099 du benim göründügünde
Benim 1 günde 3.52 den 17.76 ya çıkmıştı şimdi 1000 i falan geçmiş olabilir mi en son carsamba baktırmıştım

Benim beta 883de olmasına rağmen kese gozukmuyordu daha yeni olduğu için dün gittim kesenin oluştuğunu bebeğin kalp atışı yavaş yavaş başlamıştı
Hım 🥰

Son düzenleme:

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
4. Haftalıkken görünmez dimi doktor değeri az buldu bakmaya bile tenezzül etmedi
Benim 7 haftada kese görüldü 7+4 de kalp atışı duyuldu 8 haftada bebekde kesede kalp atışı da rahat görüldü ondan önce kanda değer 2590 lardaydi doktor kese olması lazım dış gebelik olabilir veya geç döllenme veya ikiz gebelik deyip 5 haftalık Ken beynimi yakmıştı 6 da gittim yine yok 7 de kanamam oldu acile gittim acikdeki Dr keseyi gördü kalp atışı yok dedi 4 gün sonra yine kanamam oldu acile gittim kalp atışı var ama az dendi 8 de Dr muayene oldum hepsini gördük tek gebelik ve herşey yolunda dedi o yüzden endişe etme 9 haftada 10 haftada görenlerde varmış

Bana 5.haftada gel dedi minicik nokta kadar kese görünür dedi gittim dediği gibi gördüm doktordan doktora fark ediyor malesef devlet Hastanesi'ne mi gidiyorsun oralarda pek takmiyorlar
Özel ya

7 haftada kese 8 haftada bebişİn ❤️ sesi duyuldu.
37 38 bin civarıydı
Hım masallah canım

Benim 7 haftada kese görüldü 7+4 de kalp atışı duyuldu 8 haftada bebekde kesede kalp atışı da rahat görüldü ondan önce kanda değer 2590 lardaydi doktor kese olması lazım dış gebelik olabilir veya geç döllenme veya ikiz gebelik deyip 5 haftalık Ken beynimi yakmıştı 6 da gittim yine yok 7 de kanamam oldu acile gittim acikdeki Dr keseyi gördü kalp atışı yok dedi 4 gün sonra yine kanamam oldu acile gittim kalp atışı var ama az dendi 8 de Dr muayene oldum hepsini gördük tek gebelik ve herşey yolunda dedi o yüzden endişe etme 9 haftada 10 haftada görenlerde varmış
Çok şükür canım bakalım insallah hayırlısıyla bende görürüm

Benim 34000 falandı betahgc bir ondan hafta sonra hastaneye gittim gördüm 6+3 teydi kalp atışınıda duydum
Masallah canımmm

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar