Beta

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Emelimm tarafından oluşturulan Beta başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 34 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Beta
Konbuyu başlatan Emelimm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Emelimm

Emelimm

Kayıtlı Üye
rank
İyi akşamlar kızlar 🙋‍♀️Kan sonucum bu şekilde çıktı son adet tarihim 12 nisan haftalar tutuyor sanırım 4-5 hafta arası sizce sonuç iyi mi ? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim ilk Hamileliğim çünkü 🙏🧿😊

Ekli dosyalar

• 686EBBFF-2205-4EDE-8324-CF5FFC157A37.jpeg
    686EBBFF-2205-4EDE-8324-CF5FFC157A37.jpeg
    126.2 KB · Görüntüleme: 5

derinsu

Kayıtlı Üye
rank
Google da 5haftalik falan söylüyor benimki 72 çıkmıştı 4 buçuk haftalık falandı...doktora gittiğinde söyler zaten haftasını kan sonucuna göre net bilgi vermezler ultrason da hem bebeğini görürsün hem de haftasını öğrenirsin hele kalp sesi var ya dünyanın en güzel sesi kalp sesi ben 6 buçuk haftalıkken duydum 💞🥰

Emelimm

Kayıtlı Üye
rank
Google da 5haftalik falan söylüyor benimki 72 çıkmıştı 4 buçuk haftalık falandı...doktora gittiğinde söyler zaten haftasını kan sonucuna göre net bilgi vermezler ultrason da hem bebeğini görürsün hem de haftasını öğrenirsin hele kalp sesi var ya dünyanın en güzel sesi kalp sesi ben 6 buçuk haftalıkken duydum 💞🥰
Çrş günü ilk kontrole gideceğim 🥰Çok heyecanlıyım

Tüm sayfalar yüklendi.