Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emzik tamamen şans bebek hangisini tercih ederse onu emiyor bazen tutmayabiliyorda. Biberon konusundada ben normal olanlardan aldım
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr
Ben damaklı wee baby aldım. Damak yapısı bozulmasın diye. Şimdilik bı tane aldım belki tutmazsa doğduğunda başka marka alırım. Doğum çantasına emzik koyan varmı hamisler. Ben koyup geri çıkarıyorum sürekli gerekli değil aslında ama siz ne düşünüyorsunuz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben damaklı wee baby aldım. Damak yapısı bozulmasın diye. Şimdilik bı tane aldım belki tutmazsa doğduğunda başka marka alırım. Doğum çantasına emzik koyan varmı hamisler. Ben koyup geri çıkarıyorum sürekli gerekli değil aslında ama siz ne düşünüyorsunuz
Senin çocuğun işi ben oğlana dönmüş bende ilk doğumda bir süre sonra Aptamil ama aldım 9kadar para verip ağzına koydurmadı mamayı. Gittim 5 tllikbi googly bı mama vardı onu aldım nasıl içti.