Biberon tercihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dudum tarafından oluşturulan Biberon tercihi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 847 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Biberon tercihi
Konbuyu başlatan Dudum
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Busratuna

Dudum

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar bana bı biberon gelmişti Wee Baby marka 0.6 ay arası kimisi kullanma meme reddi yaşarsın flan diolar bnm aklm iyice karıştı siz ne dusunuyosun biberon konusunda sezeryan doğumda mesela sütüm geç gelirse mecbur degilmi istemezlermi hastaneden de

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar bana bı biberon gelmişti Wee Baby marka 0.6 ay arası kimisi kullanma meme reddi yaşarsın flan diolar bnm aklm iyice karıştı siz ne dusunuyosun biberon konusunda sezeryan doğumda mesela sütüm geç gelirse mecbur degilmi istemezlermi hastaneden de
Emzirmekten fazla biberon verirse biberona alisiyor.. ama sık sık emzirip arada bir biberon veriyorsan bebek dogal icgudusuyle anne kokusunu ariyor biberonu degil.. simdi yeni yapilan biberonlar cok az akiyor..dogal donguye duyarli..

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben avent aldım ama sürekli emzirdiğim için hiç kullanmadım. Su içmeye başladığın da verdim sadece

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Sık sık verirsen mene reddi yaşarsın cnm. Ara ara ver biberonu bişey olmaz. çok sık emzir zaten emzirdikçe sütün gelir. Ben normal doğum yaptım sütüm vardı ama az geldi 1 ay boyunca sütüm az geliyordu kızım doymuyordu arada biberonla mama veriyordum ama çok sık emziriyordum. Mesela gündüz emzirirdim gece 1 2 defa emzirirdim 1 ay boyunca böyle oldu sonra çok şükür sütüm arttı biberonu hepten kestim

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Su i
Su içmeye nezaman başlıyorlar bebekler cnm ?
İlk zamanlar 2 aya kadar falan kaşıkla verdim, normal de hiç vermeyin diyo doktorlar memeden süt ihtiyacını görüyor diye ama ben susuyordur düşüncesiyle kıyamadım 🥰 3-4 aylık olduğun da biberonla yavaş yavaş vermeye başlamıştım 🤗

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Su i
Su içmeye nezaman başlıyorlar bebekler cnm ?
Ek gıdaya baslayınca diolar ama cok gec. Ben kac tane bebek bilşyorum hastanede susuzluktan yogun bakımda kalan. Dogduktan sonra kasıkla az az günlük verin benden sölemesi. Ayrıca ebeler dio hiç bişi vermeyin bebeğe sadece anne sütü. Ama dogunca ilk meme vermeden önce sekerli bişiler emzirin hiç bişi yoksa az sekerli su verin kasıkla. Sekeri düşüyor bebeklerin anne karnından cıkıp anne yanına gelene kadar ebelerin cogu bunu bilmez bebekler böle böle ölüyor arkadaslar ben bu olayları emin olun kafamdan atmıyorum hastanede hep gördüm yasadım ben bunları. Ben de 3 üne de dogumdan hemen sonra iran hurması var yumusak kabugu soyup emzirdim sonra meme verdim. İlk haftalarda hem gaz hem doyması için az sekerli rezene kimyon verdim. Yani yaparsınız yapmazsınız siz bilirsiniz ama bebeğinize de allah etmesin bişi olursa son pişmanlık fayda vermez die sölüyorum.

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Ek gıdaya baslayınca diolar ama cok gec. Ben kac tane bebek bilşyorum hastanede susuzluktan yogun bakımda kalan. Dogduktan sonra kasıkla az az günlük verin benden sölemesi. Ayrıca ebeler dio hiç bişi vermeyin bebeğe sadece anne sütü. Ama dogunca ilk meme vermeden önce sekerli bişiler emzirin hiç bişi yoksa az sekerli su verin kasıkla. Sekeri düşüyor bebeklerin anne karnından cıkıp anne yanına gelene kadar ebelerin cogu bunu bilmez bebekler böle böle ölüyor arkadaslar ben bu olayları emin olun kafamdan atmıyorum hastanede hep gördüm yasadım ben bunları. Ben de 3 üne de dogumdan hemen sonra iran hurması var yumusak kabugu soyup emzirdim sonra meme verdim. İlk haftalarda hem gaz hem doyması için az sekerli rezene kimyon verdim. Yani yaparsınız yapmazsınız siz bilirsiniz ama bebeğinize de allah etmesin bişi olursa son pişmanlık fayda vermez die sölüyorum.
Aynen öyle kaşıkla verilmesi lazım ben hep verdim meme nereye kadar su ihtiyacını gidercek ki, bebeğin bağırsakları yapışır. 6 ay beklersen ohoo. Bazı şeyleri kendi aklımızdan bulmayız.

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Bende biliyorum bunları cnm doğru uygulamadım ama duydum yani annemler falan hep söyler ama su verdim evet ne zaman başladım hatırlamıyorum ama erken verdim

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Canim ben yirmi gün oldu sezeryan doğum yapalım mama almadım sonrada hastnaede problemler çıktı alamadık yavrum sabaha kadar aglda açlıktan ben lansinoh s numara biberon aldım çok memnunum bebeğime günde iki defa biberon veriyorum ikisini de çok şükür tutuyor iki oğlum dada aynisini yaptım aynı saatte vereceksin mesela ben gece üçte birkere veriyorum birde sabah on da veriyorum onun dışında vermiyorum ozaman bebek alışıyor saati gelince mama emiyo onun dışında meme bence bir bebek biberona alışmalı herşey düşünmek lazım zorda kaldığında en azından biberonla doyar

Tüm sayfalar yüklendi.