Takip edenler bilir beni kaynanaya ses çıkarmayıp içi içini yiyenlerdenim

buraya yazıyorum bende napaym.... Baştan söyliyim kaynanagilleri haklı bulanlar hiç okumasın bile. Çünkü ancak hassas düşünenler beni anlar.
Dün kaynanmlgile gittik eşimle akşam yemeğine sonra çay faslı fln derken benim kaynana eşime dönüp sordu birdaha ki ultrasyon ne zmn benide götür dedi. Bende ordaym ama bana hiç bakmıyor direk oğluyla muhattap

zaten oğlu onun için dünya üzerindeki bir melek akıllara zarar yani o kdr büyütüyor gözünde. Allah akıl versin neyse... sonra ben tabi istemiyorum gelmesini ne gerek var allah aşkına haksz mıyım... eşimle göz göze geldik şöyle bi baktım yok almazlar coronodan dolayı bişeyler uydurdu. Çünkü eşimle bunun mevzusu olmustu ben esime demistim ki annen gelmek isticek gör bak o da yok canm koca kadın niye gelsin demisti isterse corono fln bisey derim demisti ama inanmamştı bana. İyi oldu en azndan abartmadğmı anladı. Annesi kırmakta istemiyor biyandan isteklerinin ve gereksiz heyecanınında farknda annesinin... ama bu durum beni doğumdan sonrası için şmdiden endişelendiriyor. Aşırı sahiplencek torununu bana bilmişlik taslıcak elimden almak isteyecek bebeği adım soyadm kadar eminim. ve bu durum beni çok geriyor şmdiden. Ne yapabilirim fikir verin lütfen güzel anneler?