Ee şimdi ne kadar bekleyelim diyorlar peki ya yine açılma olmazsa bekliceklwr mi Bilmemki😭
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 25 Nisan 2022 #51 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Ee şimdi ne kadar bekleyelim diyorlar peki ya yine açılma olmazsa bekliceklwr mi Genişletmek için tıkla ... Bilmemki
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Ee şimdi ne kadar bekleyelim diyorlar peki ya yine açılma olmazsa bekliceklwr mi Genişletmek için tıkla ... Bilmemki
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,828 Konum Kırklareli 25 Nisan 2022 #52 Ulduz' Alıntı: Bilmemki Genişletmek için tıkla ... Rabbim yaninda olsun canim bol bol dua et minigine sağ salim kavus inşallah
Ulduz' Alıntı: Bilmemki Genişletmek için tıkla ... Rabbim yaninda olsun canim bol bol dua et minigine sağ salim kavus inşallah
D Deniz12 Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 5 29 Nisan 2022 #53 Ulduz' Alıntı: Ya kizlar 10 gun oldu hastanede yatali 40 hafdalik gebeyim catidda tonus var diye aclis olmuyo dediler şimdi 10 gunu doldumuwsun mualicen bitmis eve git sancinin geldigni belkle diyorlar kesr hayati riskdi diyorlar kesire almiyorlar cidden biktim ne yapayim ben aclis olsunyaa Genişletmek için tıkla ... Rabbim yar ve yardımcın olsun insallh en yakın zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ulduz' Alıntı: Ya kizlar 10 gun oldu hastanede yatali 40 hafdalik gebeyim catidda tonus var diye aclis olmuyo dediler şimdi 10 gunu doldumuwsun mualicen bitmis eve git sancinin geldigni belkle diyorlar kesr hayati riskdi diyorlar kesire almiyorlar cidden biktim ne yapayim ben aclis olsunyaa Genişletmek için tıkla ... Rabbim yar ve yardımcın olsun insallh en yakın zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 29 Nisan 2022 #54 Deniz12' Alıntı: Rabbim yar ve yardımcın olsun insallh en yakın zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Doğum yaptı canım
Deniz12' Alıntı: Rabbim yar ve yardımcın olsun insallh en yakın zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Doğum yaptı canım