Bıktım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bahar@amine tarafından oluşturulan Bıktım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,382 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bıktım
Konbuyu başlatan Bahar@amine
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iyiki varsiniz cocuklarim

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Valla blöf yada değil ben tamm dedim istemiyosan zorlamanın bı anlamı yok dedim bakalım eğer bişey demesse akşama geldiğinde ciddidir demektir bende ona göre bakarım bı hal çaresine yani daha ne yapabilirim eskidendi yapma benim çocuklarım var nasıl olcak birakirsan beni laflar omu blöf yapiyo yapsın ciddiye binerse blöfu o zaman anlar anyayi konyayi
Allah bu erkeklere akil versin cnm rahat batiyor bunlara kendini cok uzme cnm hersey olacagina varir

Benim annem geçen hafta ağladım dert yandım annem boşanır gelirsen seni başkasına veririz diyo annemlerin bana arkası dönük zaten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Annemler yanımda olsaydı bunu his ettirselerdi bu durumda olmazdım
Ah canım çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun 🙏😔ailen arkanda olsa eşin öyle yapamazdı zaten aslında evliliklerde kadın için en önemli şey ailenin arkanda durması.yanlis anlama da başkasına veririz ne ya ne diyeyim canım bişey de diyemiyorum ama arkanda olmaları lazım benim ablam boşandı 1 oğlu vardı yeniden evlendi 2 çocuğu daha oldu eniştem ablama iyi davranmiyordu bikere boşandı bidaha bosanamaz ailesi arkasında durmaz diye düşündü galiba babam bırak gel sana da 3 çocuğuna da bakarım dedi eniştem şimdi korkusundan bir dediğini iki etmiyor yani aslında birazda aileler arkada durmadigi için eziliyor iteleniyor kadinlar

Son düzenleme:

Keremin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar eşimle tartıştık hata baya büyük bir tartışma 1 haftadır konuşmuyoruz bebeğimin cinsiyetini bile benden duymadı tansiyonum olduğunu öğrendim çarşamba günü hiç sormadı bile kendimi öyle değersiz his ediyorum
Evlendikten sonra değişiyorlar sonrada kadınlar aldatıyor ve kadına şiddet bıktık ya valla

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımvınız olsun inşallah aranız düzelir çok kötü durumda değilsinizdir umarım ailelerin bu şekil davranması çok üzücü inşallah biz evlatlarımıza bunları yaşatmayız tövbe

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
rabbim evladının hürmetine eşini doğru yola getirsin inşallah sen dua et başka da birşey yapma inşallah eşin sana karşı çok değişir bağlanır gerçekten boşanma konularına dayanamıyorum ağlamak geliyor içimden rabbim düşmanima bile yaşatmasın eşini Rabb'im islah etsin 🙏🤲🤲

Son düzenleme:

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Ah canım çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun 🙏😔ailen arkanda olsa eşin öyle yapamazdı zaten aslında evliliklerde kadın için en önemli şey ailenin arkanda durması.yanlis anlama da başkasına veririz ne ya ne diyeyim canım bişey de diyemiyorum ama arkanda olmaları lazım benim ablam boşandı 1 oğlu vardı yeniden evlendi 2 çocuğu daha oldu eniştem ablama iyi davranmiyordu bikere boşandı bidaha bosanamaz ailesi arkasında durmaz diye düşündü galiba babam bırak gel sana da 3 çocuğuna da bakarım dedi eniştem şimdi korkusundan bir dediğini iki etmiyor yani aslında birazda aileler arkada durmadigi için eziliyor iteleniyor kadinlar
Aynen. Öyle gülüm

Tüm sayfalar yüklendi.