Bilenler cevaplayabilir mi??

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yeter Sevda tarafından oluşturulan Bilenler cevaplayabilir mi?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,261 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bilenler cevaplayabilir mi??
Konbuyu başlatan Yeter Sevda
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yeter Sevda

Fatm

Kayıtlı Üye
rank
Ciğer geliştirici iğneleri vurduysa doktorun cnm kilodan yana küveze girmez benim ikizlerim 34.haftada doğdular doktorum erken doğum riskini bildiği için ciğer geliştirici iğneleri yapmıştı ve kiloları 2.500 üstü olduğu için küveze de girmediler çok şükür sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ınşaallah canım 🤲😊
Canim Kaç haftalikken ciğer geliştirici iğne vurdu doğumu geciktirici de verdiği

Yeter Sevda

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun canım inşallah sorunsuz dertsiz kavuşursun yavruna benim eltim 36 haftalık doğurdu ciğerleri gelişmedi diye küveze aldılar ama herkesde bir olmaz tabi
Ciğer geliştirici iğne yapmışmıydı peki doktor eltinize birde çok kaldımı bebek küvezde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tansiyonunu sürekli ölç canım.Ben hep öyle yaptım.Tuzsuz yedim.suyumu hep limolu içtim.Günde bir limonu geçmeyecek şekile.Sağlıkla kucağına al inşaAllah kuzum.
Bende aynen senin dediklerini yapıyorum artık Rabbime kaldı inşallah birşey olmaz

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
Ben 35+6 haftalık hamileyim ve tansiyonum yüksek olduğu için geçen cuma hastanede yattım 3 gün doktor çıkardı sonra ve bana bu cuma kontrole gel tekrar dedi karar vereceğiz ozaman bebeğin kilosu 2580 di şimdi kaç bilmiyorum cuma günü gittiğimde öğrenicem bu 36 yada 37 haftada doğan bebek sizce kuveze girermi yada bu haftalarda doğum yapıp herhangi bir sıkıntınız oldumu uzun oldu biraz birde dua edin sağ salim sağlıkla kucağıma alayım 🤲🤲
Arkadaşım 37 de doğum yaptı tansiyondan dolayı 3 gün önce bebeğiyle birlikte evde korkma canım birşey olmaz allahın izniyle

...

Moderator
Mod
rank
Ciğer geliştirici iğne yapmışmıydı peki doktor eltinize birde çok kaldımı bebek küvezde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende aynen senin dediklerini yapıyorum artık Rabbime kaldı inşallah birşey olmaz
İnşaAllah birşey olmayacak canım.iyi düşün iyi olsun.Sağlıkla al kucağına bebeğini inşaAllah

Ben 35+6 haftalık hamileyim ve tansiyonum yüksek olduğu için geçen cuma hastanede yattım 3 gün doktor çıkardı sonra ve bana bu cuma kontrole gel tekrar dedi karar vereceğiz ozaman bebeğin kilosu 2580 di şimdi kaç bilmiyorum cuma günü gittiğimde öğrenicem bu 36 yada 37 haftada doğan bebek sizce kuveze girermi yada bu haftalarda doğum yapıp herhangi bir sıkıntınız oldumu uzun oldu biraz birde dua edin sağ salim sağlıkla kucağıma alayım 🤲🤲
Canım iğne olmadı cünkü normal gidiyorken herşey birden suyu geldi öyle doğum oldu yani bebek sürpriz yaptı vlla 10 gün fln kaldı diye hatırlıyorm 7 sene önce tabi

Yeter Sevda

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar gittim bugün doktora bir sorun yok dedi şimdilik salı günü gel gün verecem dedi doğum için merak edersiniz diye yazmak istedim rabbim razı olsun sizlerden de inşallah sağ salim alırım yavrumu kucağıma 🤲😘

Tüm sayfalar yüklendi.