Sorum var Bilgisi olan

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervee tarafından oluşturulan Bilgisi olan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,022 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bilgisi olan
Konbuyu başlatan Mervee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

Halitcan

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben doğum da hastaneye giderken oğlumu da götürmek istiyorum, yanımda kalsın gözümün önünde olsun istiyorum. 3 seneden beri kimsenin evinde kalmadı gece uyanıp ağlar bizi arar diye çok tedirginim, daha önceden götüren hastanede çocuğuyla kalan var mı acaba
Aynı sıkıntı bende de var canım benimde oğlum 3 yaşında kimseye bırakmak istemiyorum kendimle götürecem ben sezeryan doğum olacak sezeryanda sonra eşim alıp akşamları eve götürsün gündüz yanıma getirsin yoksa içim rahat etmez asla 🥺🥺

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kızlar ben doğum da hastaneye giderken oğlumu da götürmek istiyorum, yanımda kalsın gözümün önünde olsun istiyorum. 3 seneden beri kimsenin evinde kalmadı gece uyanıp ağlar bizi arar diye çok tedirginim, daha önceden götüren hastanede çocuğuyla kalan var mı acaba
Canim bence boyle seye izin vermezler amma bilgisi olan arkadaslar vardir buyuk ehtimal izin vermezler deye dusniyorum canim anen ya ablan guvendigin kimse yokmi ona burak

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Aynı sıkıntı bende de var canım benimde oğlum 3 yaşında kimseye bırakmak istemiyorum kendimle götürecem ben sezeryan doğum olacak sezeryanda sonra eşim alıp akşamları eve götürsün gündüz yanıma getirsin yoksa içim rahat etmez asla 🥺🥺
Benim de sezeryan doğum olcak, aklım onda kalcak huzursuz olcam biliyorum 😔 bende götüreyim gözümün önünde olsun çok zor ya 😔 ağlar diye korkuyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canim bence boyle seye izin vermezler amma bilgisi olan arkadaslar vardir buyuk ehtimal izin vermezler deye dusniyorum canim anen ya ablan guvendigin kimse yokmi ona burak
Annem bakçam diyor bakar da şüphem yok ama daha önce hiç ayrı kalmadı gece ağlarsa durmazsa diye hep bi düşünce içindeyim. Doktoruma msj attım şimdi kalabilirmiş sorun olmaz dedi🥰 rahatladım valla gündüz en azından baksalar da gece yanımda kalır 🤗

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
İzin vermezler diye düşünüyorum kuzum devlette olur ise

Diğer evladı kucağımıza alacakken öbürü de akıldan çıkmaz rabbim onlara uzun ömür versin sağlıkla sıhhatle inşallah 🫶❤️

Tüm sayfalar yüklendi.