kizlar azerbaycanda zey taşi deyirler ama turkiyede iyot tawi doguwdan sonra vaginada olan geniwliyi aradan qaldirir ele biwey haqda melumati olan var?
İlk defa duyuyorum kuzum böyle bişikizlar azerbaycanda zey taşi deyirler ama turkiyede iyot tawi doguwdan sonra vaginada olan geniwliyi aradan qaldirir ele biwey haqda melumati olan var?
İlk defa duyuyorum böyle birşeyi aslı varsa da kullanılmamalı o bölge hassas bir yer sonuçtakizlar azerbaycanda zey taşi deyirler ama turkiyede iyot tawi doguwdan sonra vaginada olan geniwliyi aradan qaldirir ele biwey haqda melumati olan var?
kizlar azerbaycanda zey taşi deyirler ama turkiyede iyot tawi doguwdan sonra vaginada olan geniwliyi aradan qaldirir ele biwey haqda melumati olan var?
İlk defa duydun kuşumkizlar azerbaycanda zey taşi deyirler ama turkiyede iyot tawi doguwdan sonra vaginada olan geniwliyi aradan qaldirir ele biwey haqda melumati olan var?
bi parmak ucundanda az koyuyosun iliwkiden bi saat once daraltiyoİyot taşı yakmazmı orayı yani kullanılmamalı bence bende ilk defa duyuyorum
Ben korkarım yakar diye asla koyamambi parmak ucundanda az koyuyosun iliwkiden bi saat once daraltiyo
İyidd ne gerej var ki canım bunabi parmak ucundanda az koyuyosun iliwkiden bi saat once daraltiyo
He canim var amma cox etki gosdermirkizlar azerbaycanda zey taşi deyirler ama turkiyede iyot tawi doguwdan sonra vaginada olan geniwliyi aradan qaldirir ele biwey haqda melumati olan var?