Onların hatasını maalesef ki 1 aile çekiyor Allah yardımcınız olsun kuzum sen bebeğinle sağ Salim kavuş önemli olan bu zaten. Hiç canını sıkma bol bol dua et Rabbim şifa versin inşallahAmin amin ins 1 gün de hepsini yaşadım inş bilgi verecekler Esim E bu akşam iyi söylerler iyiye gidiyor derler iyiki yollamışlar beni bebeğim iribi bebrkmis dr fark etmemiş asla seni normal doğurmazdım bilseydim seninle gurur duyuyorum dedi bilsem inanki ya sezeryan yada baştan ayağa yırtardım seni Esim E hepsine söylemiş gurur duyungelininizle bugün sevmeye gelmiş ti odama görmeyince o bile ağladı cook iyi ebeye ve dr denk geldim inş sizde gelirsiniz ama elinizde azda imkan varsa lütfen özel de doğum yapın.lutfen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bilmiyorum ki zaten onun gozetimindey di cook korkuttu beni cook

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr