Biliyorsunuz eşimle küsüm daha size sorum olacak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sybm tarafından oluşturulan Biliyorsunuz eşimle küsüm daha size sorum olacak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,654 kez görüntülenmiş, 123 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Biliyorsunuz eşimle küsüm daha size sorum olacak
Konbuyu başlatan Sybm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Sybm

Guest
rank
Ben başta bunları yapmıyor dum çok utanıyordum tam yapmaya karar verdim kiradan çıktık geçici olarak kaynanamlara gittik bir ay sonra kendi evime geçecem inşallah 🙏 kendime söz verdim daha önce yapmadığım herşeyi o zmn yapacam🤣😂😂😂
Kuzum adamın kalbine iner mazallah 😬 sen yine de dikkat et , gecelik mini şort falan olmaz yani 😂😂😝 bende böyle olsam keşke senin gibi değilim işte 🤷🤜 eşim şimdi istiyordur öyle olmamı ama bakalım bu sefer bahane falan yok yeni bir Marya doğacak 😂 senin tavsiyelerine uyacam bakalım böyle olmam lazım yoksa her istediğimi ona nasıl yaptıracam 🤦🤣
Bacım çok güzelsin zayıfsın bunları kullan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ö5
Biz kadınlar çok kötüyüz 😂😂 her şeyi cilve ile hallediyrouz adamların haberi yok 🤭🤭
Öyle de olmasa olmaz

Ö5

Öyle de olmasa olmaz
Güzeliz ya valla

Ö5

Öyle de olmasa olmaz
Güzeliz ya valla

Son düzenleme:

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
😂😂 Öylemi canım 😉 kuzum o karşılık verse ben daha neler yaparım ama işte odun resmen 🤦 Ben annemlerdeyim iki haftadır eşim arada bir gelir dün geldi işte dedi bugün adamla konuşmuşum evin tapusunu yarın alacam evi temizlemeye de hava ısınsın sonra gideriz o zmn annem kardeşimde gelsin dedi bende tamm annemde gelir dedim bu dediki annen niye gelecek falan tartıştık bu tabi küs kalmıyor bende ona bakıp gülüyorum saat dokuz buçuk diyor yatakları düzelt uyuyalım 🤣🤣 tmm dedim işte uyudu bende gittim bebeğimin mamasını falan yaptım annemlerle biraz oturduk çay içtik sonra bende geldim baktım yorganı yüzüne geçirmiş uyuyor numarası yapıyor 🤦 bende pijamamı giydim uzandım arkamı döndüm biraz kaldı baktım sesleniyor Mariya canım ömrüm uyudun mu hiç ses çıkarmadım . Dedi seni çok özlemişim öptü falan dedim hastayım uyu sen yüzü düştü ciddimi dedi evet dedim hemen geri çekildi 😂, sinirden 😡adami öldüresim geliyor oda sanki hiç birşey olmamış gibi beni yanına çağırıyor bide hııııhhh bende gidermiyim sanıyorsun adet oldum dedim adam uyudu sabahta kalktı gitti bana bakıyor diyor öyle değildi ama öyle olsun bakalım 😂🤣😂😂😂 bay bay bay bay dedim 😂

Ne diyim kuzum bende şuan seninle aynı durumdayım ama Allah'ın izniyle bir ay sonra tekrar kendi evime geçecem . Gerçekten aynı evin içinde olmuyor ya zor valla sende haklısın 👍
Gülüm biz aynı avde değiliz kaynanamlarla dairem ayrı benim altlı üstlü oturuyoruz .ama evim çok küçük yetmiyo nefes alamiyom bunalmişim artık kocadan çocuklardan kendimden evimden her şeyden sogumuşum vallahi ben diyorum ev küçük yetmiyo diyo eve tadirat yapalım ben diyorum eşyalar ev her yer her yerde eşim diyo mutfak dolabini deştirelim yaa sorun evimin küçük olması ama Anlamiyo işte bunu

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Biz kadınlar çok kötüyüz 😂😂 her şeyi cilve ile hallediyrouz adamların haberi yok 🤭🤭
Aynn canım yazık adamlara 😂😂
Çok teşekkür ederim canım o senin güzelliğin🙏🤗 bu sefer yaparım adam cağiz biraz sevinir 😂😂

Gülüm biz aynı avde değiliz kaynanamlarla dairem ayrı benim altlı üstlü oturuyoruz .ama evim çok küçük yetmiyo nefes alamiyom bunalmişim artık kocadan çocuklardan kendimden evimden her şeyden sogumuşum vallahi ben diyorum ev küçük yetmiyo diyo eve tadirat yapalım ben diyorum eşyalar ev her yer her yerde eşim diyo mutfak dolabini deştirelim yaa sorun evimin küçük olması ama Anlamiyo işte bunu
Kuzum kıyamam ya . Gerçekten şu erkeklere anlam veremiyorum. Keşke bizi anlasalar biraz sende sabırlı ol canım umarım bir gün herşey senin dilediğin gibi olur ♥️🙏

Kayıtlı Üye
rank

Çok teşekkür ederim canım o senin güzelliğin🙏🤗 bu sefer yaparım adam cağiz biraz sevinir 😂😂

Kuzum kıyamam ya . Gerçekten şu erkeklere anlam veremiyorum. Keşke bizi anlasalar biraz sende sabırlı ol canım umarım bir gün herşey senin dilediğin gibi olur ♥️🙏
Yaa daha ne kadar sabırlı olim 11 senedir sabrediyorum

Sybm

Guest
rank

Dene bacım sonuçta helâlimiz

Fıstık gibi gençsin 12 sene evlisin maşallah

Fıstık gibi gençsin 11 sene evlisin maşallah

Kayıtlı Üye
rank
Dene bacım sonuçta helâlimiz

Fıstık gibi gençsin 12 sene evlisin maşallah

Fıstık gibi olmak yetmiyo be gulim

Kayıtlı Üye
rank
Mecbur bacım idare edecez
Ne yalan söylim bacım idare etmeye ne halim nede takatim kaldı 😏

Oturduğu yerde diyo ev Alaçam git bı bak gör emlakcilarla konuş yok inşallah Alaçam diyo işallah alırsın araştirki bulabilesin degilmi ama yok
Bizim bitane deniz kenarinda arsamiz var dediki onu satacam ev alacam tamm dedik eniştem bitane dubleks şöyleydi dediki tapunun resmini çek at ben bi araştırım nekadara giderse belki takas olur eşim tamm atarım sana enişte dedi 1 haftadan beri resim atmamış o güzelim dubleks satılmış daha dün gece gönderdi resmi gelde sinirlenme belki olacaktı o ev sen bekadar da rahatsın hicmi düşünmüyosun bizi diye kavga ettik

Son düzenleme:

Sybm

Guest
rank

Oturduğu yerde diyo ev Alaçam git bı bak gör emlakcilarla konuş yok inşallah Alaçam diyo işallah alırsın araştirki bulabilesin degilmi ama yok
Bizim bitane deniz kenarinda arsamiz var dediki onu satacam ev alacam tamm dedik eniştem bitane dubleks şöyleydi dediki tapunun resmini çek at ben bi araştırım nekadara giderse belki takas olur eşim tamm atarım sana enişte dedi 1 haftadan beri resim atmamış o güzelim dubleks satılmış daha dün gece gönderdi resmi gelde sinirlenme belki olacaktı o ev sen bekadar da rahatsın hicmi düşünmüyosun bizi diye kavga ettik
Annem gibi konuşuyorun emçn son anam boşandı rahat etti

Tüm sayfalar yüklendi.