Biliyorsunuz eşimle küsüm daha size sorum olacak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sybm tarafından oluşturulan Biliyorsunuz eşimle küsüm daha size sorum olacak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,581 kez görüntülenmiş, 123 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Biliyorsunuz eşimle küsüm daha size sorum olacak
Konbuyu başlatan Sybm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼
Hele dur sana bir mani okayım kaynana kazan karası görümce Allah cezası damat zaten Allahın belası gelini sorarsanız taş pastanın arası ohhhh
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bence 9 buçuk atıyom 😂😂😂
Keşke yakın biyerde otursaydik canım seninle normalde arkadaş olmayı çok isterdim tam benim kafadan deli dolu😅😂

Evlat aşığı

Kayıtlı Üye
rank
Anneler biliyorsunuz eşimle konuşmuyorsun o video yüzünden 3 gündür peşimde dolaşıyor barışalım yeter pişmanım diyor sizce ne yapayım barışayımmı çogunluk ne diyor
Bizde küslük olmaz hic.. Öyle anlastık yataga bişey sokmayız 😅 tartıstıgımızda sinirliysem konusmam eşim de hemen yataga gider 😂 gider gelir hadi yatmıyor musun bak yatıyom ben diyip durur gideyim diye 😂 ikimizden biri illa şırnasır sarılır vs ama küsme yok hic küsülmesnden yana da degilim küsme ama cok sinirlendirdiyse eger eskisi gibi göster elletme modu 😂😂😂 bırak sürünsün 😂 kıymetini bilsin ben sabrını zorlarım genelde severim öyle şeyleri artık naz mı cilve mi ne derseniz 😂

Sybm

Guest
rank
Gerçi doğru o zaman yaşlı buruş buruş oluruz 😂😂😂
Bacım çocukları uyutum yarçtak odasına gitim beyaz saten gecelik giyim sonra onu pişman ettirim hemen barışmam 😂😂

Bizde küslük olmaz hic.. Öyle anlastık yataga bişey sokmayız 😅 tartıstıgımızda sinirliysem konusmam eşim de hemen yataga gider 😂 gider gelir hadi yatmıyor musun bak yatıyom ben diyip durur gideyim diye 😂 ikimizden biri illa şırnasır sarılır vs ama küsme yok hic küsülmesnden yana da degilim küsme ama cok sinirlendirdiyse eger eskisi gibi göster elletme modu 😂😂😂 bırak sürünsün 😂 kıymetini bilsin ben sabrını zorlarım genelde severim öyle şeyleri artık naz mı cilve mi ne derseniz 😂
Caney küs degilim sadece gerektiği yerde konuşuyom ama çekyattan yatıyor yanımda izin vermiyorum ama bugün dananın kuyruğu kopacak 😂😂😂

Caney küs degilim sadece gerektiği yerde konuşuyom ama çekyattan yatıyor yanımda izin vermiyorum ama bugün dananın kuyruğu kopacak 😂😂😂

Evlat aşığı

Kayıtlı Üye
rank
Bacım çocukları uyutum yarçtak odasına gitim beyaz saten gecelik giyim sonra onu pişman ettirim hemen barışmam 😂😂

Caney küs degilim sadece gerektiği yerde konuşuyom ama çekyattan yatıyor yanımda izin vermiyorum ama bugün dananın kuyruğu kopac

Valla vaktin varken kopart 😂 biizm son 3 ay yasak oluyor 😂 dün yokladı benimki de ben artık riskli aylara girdik dedim keyfimi bozmak istemiyorum 😂😂🙈 nasılsa ay hafta hesaplamaları kafasını karştırıyor 😂🙈 hadi ya o kadar oldu mu bee diye diye uyudu 😂😂😂 daha 3 hafta var aslında yasaga ama olsun zaten tepiklemekten uyutmuyor bebek 😅 uyucam hep uyumak istiyorum 😂 jetonu bi düşerse intikamı acı olacak ama gittigi yere kadar 😂😂😂🙈

Tüm sayfalar yüklendi.