Bıngıldak ne zaman kapanır

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye Durmuş tarafından oluşturulan Bıngıldak ne zaman kapanır başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,424 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bıngıldak ne zaman kapanır
Konbuyu başlatan Rukiye Durmuş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ciçiş örgüler

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kız bu ne anlamadım
Canım benim bebeğin kafatası kemikleri anne karnındayken tam birleşmiyor normal doğum da kolay ilerlesin diye. Senin oğlanın kafasının tepesinde yumusaklık varya ona deniyor bıngıldak her bebekte var

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Ben Diyarbakır li annem Hazro babam Lice eşimde dicleli 😂😂😂
Ayni ben gibi bitane teyze sordu nerelisin kızım dedi dedim orası biraz karışık dedim nasıl dedi anlatım dedim babam Karslı anam Erzurum kayın peder ağrı kaynanam Erzurum kocam Urfalı ben nereliyin hiç bilmiyom teyze dedim kadın dedi kızım çok karışık bı konu dedi dönüp arkasını gitti 🤣🤣🤣🤣ayy bı güldüm o halime 🤣🤣

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Ayni ben gibi bitane teyze sordu nerelisin kızım dedi dedim orası biraz karışık dedim nasıl dedi anlatım dedim babam Karslı anam Erzurum kayın peder ağrı kaynanam Erzurum kocam Urfalı ben nereliyin hiç bilmiyom teyze dedim kadın dedi kızım çok karışık bı konu dedi dönüp arkasını gitti 🤣🤣🤣🤣ayy bı güldüm o halime 🤣🤣
Hepsi Diyarbakır in ilçeleri ama bende doğma büyüme istanbulluyum

Tüm sayfalar yüklendi.