Bıngıldak ne zaman kapanır

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye Durmuş tarafından oluşturulan Bıngıldak ne zaman kapanır başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,422 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bıngıldak ne zaman kapanır
Konbuyu başlatan Rukiye Durmuş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ciçiş örgüler

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba anneler benim 27 aylık oğlum var ve hala bıngıldagi kapanmadı böyle bir durum yaşayan var mı yardımcı olur musunuz
Normal de 12-18 arasında kapanmış olması gerekiyor en geç 24aylıkta en erken 3 aylıkta kapanır erken kapanması da normal değil geç kapanması da d vitamini içiriyormusun düzenli canım. Biraz geç gibi 27 ay için doktora başvurmanda fayda var. Yani benim derslerden öğrendiğim bunlar ama hekimler farklı görüşte olabilir

R

Rukiye D

Guest
arkadaşlar ben doktora sordum onlar da bilmiyor neden kapanmadığını vitamin d sine baktılar kalsiyum değerine baktılar her şey yolunda dediler ama nörolog kafa tasinda biraz su var demişti ama o da sorun olmaz dedi bir de bıngıldagi kalp gibi

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba anneler benim 27 aylık oğlum var ve hala bıngıldagi kapanmadı böyle bir durum yaşayan var mı yardımcı olur musunuz
Canim devirleri düzenli kullan hiç ihmal etme. Kafana göre kullanım yaparsan geriliyor kapanması. Birde çocuktan çocuğa değişiyor. Benim oğlum 2 yaşına geldiğinde hala vardı başında bingildagi ama benim ihmalkarligim damlayı düzenli kullanmadığım için. Canını sıkma dediğim gibi düzenli kullan damlalarını kapanır

Tüm sayfalar yüklendi.