Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla 3 aydır doğum etmişim 40 günü kadar adam her gün istiyodu 40 çıktıktan sonra hiç istemedi bende zaten hiç yaklaşmiyom aman diyorum kendimi zor yatağa atiyom bide onun nazını hiç çekemem diyorum isterse söylesin o istemezse zorla ben üstüne atlicak değilim diyorum kendi kendime valla keyfi bilir zaten son bir aydır yüzünü bile goresim yok valla o kadar gicigim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Valla 3 aydır doğum etmişim 40 günü kadar adam her gün istiyodu 40 çıktıktan sonra hiç istemedi bende zaten hiç yaklaşmiyom aman diyorum kendimi zor yatağa atiyom bide onun nazını hiç çekemem diyorum isterse söylesin o istemezse zorla ben üstüne atlicak değilim diyorum kendi kendime valla keyfi bilir zaten son bir aydır yüzünü bile goresim yok valla o kadar gicigim
Ben geçen ay aylık iğne yaptırdım canım her ay yaptircam ama gene de korunmaya devam ediyoruz ben hiç guvenemiyorum hapa iğneye felan aklım çıkıyor hamile felan kalırım diye
Bende aynı dertten yanıyorum canım.Doğum yapalı bir ay oluyor.Kırkım çıkınca ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum.Tüplerimi günah diye bağlatmadım.5. çocuğumu doğurdum
Canim spiral taktir ama bazilarinda durmuomus kayiyormus benim kardesimde oyle oldu kac sefer kaydi kanama oldu bende dogumdan sonra taktrmyi dusunuom ama korkuom vallahi