Bir ruya gordum canlart

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Derya oyku tarafından oluşturulan Bir ruya gordum canlart başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,948 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bir ruya gordum canlart
Konbuyu başlatan Derya oyku
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Derya oyku

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Mevlutteydim yemek yedim tatli yedim tum aile ordaydik oglum 3 4 yaslarindaydi adi ômer di omer die sesleniyordum ve cok guzel bir cocuktu yukari ciktim elma gordum yesil elma 7 haftalik hamileyim cinsiyt bilmiyorum acaba omer ismi bir isaretmidir bilen vrmi zcaba😍
Bence bi işaret olabilir hayırlı olsun canım ❣️💝🎉🎉🌹🧿

Derya oyku

Kayıtlı Üye
rank
Mevlutteydim yemek yedim tatli yedim tum aile ordaydik oglum 3 4 yaslarindaydi adi ômer di omer die sesleniyordum ve cok guzel bir cocuktu yukari ciktim elma gordum yesil elma 7 haftalik hamileyim cinsiyt bilmiyorum acaba omer ismi bir isaretmidir bilen vrmi zcaba😍
Tesekkrler ama en sonnda elma gordum yedil elmalar cocullr yiyordular
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bence kesin işarettir canım hayrolsun güzel bir rüya 😊
Insallh ya cok istiyoruzzz hayrlsi olsun 😍

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Bende oğluma hamileyken eşim ruyasinda oğlumu emzirdigimi görmüş bas ucumda durul Çağan diye saçlarını oksuyormus daha 9 haftalik hamileydim bende oğlum oldu adınida Çağan koydu rabbim gönlüne göre versin inşallah canım 🥰

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Cok guzel bir ruya canim Hz. ömerin hayatini arastirmani tavsiye ederim ondan sonra da zaten ismini ömer koymak isticeksin🤍🤲 yesil renk gormek iyiliktir guzelliktir canim . Mümkünse yeşil elmada ye🤷🙈 saglikla kavusun bebeklerinize🤍

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ben gebe olduğumu bilmeden önce bir rüya görmüştüm eşimle deniz kenarındaydık yanımda 5 6 yaşlarında bir oğlan çocuğu vardı ve gebeydim yeniden baya büyümüştü karnım oda erkekti aradan 1 hafta filan geçti gebe olduğunu öğrendim şuan oğluma hamileyim 🤭🤭. Sonr zaten hep rüyamda erkek bebek gördüm seninde bir işaret olabilir .

Derya oyku

Kayıtlı Üye
rank
Cok guzel bir ruya canim Hz. ömerin hayatini arastirmani tavsiye ederim ondan sonra da zaten ismini ömer koymak isticeksin🤍🤲 yesil renk gormek iyiliktir guzelliktir canim . Mümkünse yeşil elmada ye🤷🙈 saglikla kavusun bebeklerinize🤍
Arastircam huzur veren bir ruyaydi bundan 1 hafta oncede salkim salkim ueum gordum ve yedim cok guzeldiler
Ben gebe olduğumu bilmeden önce bir rüya görmüştüm eşimle deniz kenarındaydık yanımda 5 6 yaşlarında bir oğlan çocuğu vardı ve gebeydim yeniden baya büyümüştü karnım oda erkekti aradan 1 hafta filan geçti gebe olduğunu öğrendim şuan oğluma hamileyim 🤭🤭. Sonr zaten hep rüyamda erkek bebek gördüm seninde bir işaret olabilir .
Aynn isaret olabilir die inaniyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Arastircam huzur veren bir ruyaydi bundan 1 hafta oncede salkim salkim ueum gordum ve yedim cok guzeldiler

Aynn isaret olabilir die inaniyorum
Esimde ruya gormustu daha ben gebe oldugumu bilmiorken ikiz erkk gornustu isimlerni bile soyledi

Tüm sayfalar yüklendi.