Bir ruya gordum canlart

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Derya oyku tarafından oluşturulan Bir ruya gordum canlart başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,948 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bir ruya gordum canlart
Konbuyu başlatan Derya oyku
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Derya oyku

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Mevlutteydim yemek yedim tatli yedim tum aile ordaydik oglum 3 4 yaslarindaydi adi ômer di omer die sesleniyordum ve cok guzel bir cocuktu yukari ciktim elma gordum yesil elma 7 haftalik hamileyim cinsiyt bilmiyorum acaba omer ismi bir isaretmidir bilen vrmi zcaba😍
Işaretdur canim ömer ismi ve yeşil elma😊belki bebegin erkekdir

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Mevlutteydim yemek yedim tatli yedim tum aile ordaydik oglum 3 4 yaslarindaydi adi ômer di omer die sesleniyordum ve cok guzel bir cocuktu yukari ciktim elma gordum yesil elma 7 haftalik hamileyim cinsiyt bilmiyorum acaba omer ismi bir isaretmidir bilen vrmi zcaba😍
Maşallah ne güzel kuzum. Bende erkek kardeşimi annem daha bir aylık hamileyken rüyamda görmüştüm ve ismi de EYYUB REZAN di yani rüyada biz öyle çağırıyor duk . Annem cinsiyetini öğrendi doğum yaptı erkek kardeşim oldu adını da EYYUB REZAN koyduk. Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim 🙏. Bu arada benim oğluşum adı da Ömer Ali ❤️😍😘

Derya oyku

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah ne güzel kuzum. Bende erkek kardeşimi annem daha bir aylık hamileyken rüyamda görmüştüm ve ismi de EYYUB REZAN di yani rüyada biz öyle çağırıyor duk . Annem cinsiyetini öğrendi doğum yaptı erkek kardeşim oldu adını da EYYUB REZAN koyduk. Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim 🙏. Bu arada benim oğluşum adı da Ömer Ali ❤️😍😘
Ne guzel insallh benimkide oyle olur Allahîn vardir bir bildigi kurban oldgum

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bence bebek erkek ve adını da Ömer koymalısın 🤗🤗🥰🥰🧿😂

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Herşey de bir hayır vardır canım ☺️💞

Maşallah ne güzel canım rabbim gönlüne göre versin inşallah ❤️😘

B

Brm

Guest
Ömer ismi çok.güzel ve hz ömer den dolayı çok seviyorum oğlum olsaydı ömer koyardım çok iyi insanlar oluyorlar

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Banada rüyamda henüz cinsiyet belli değilken bu bebeğin adı Yuşa dediler. Erkek olduğunu öğrendim ve ismini Yuşa Han koyacağım

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Derya oyku

Kayıtlı Üye
rank
Bence bebek erkek ve adını da Ömer koymalısın 🤗🤗🥰🥰🧿😂
Bakalm erkk olsa koymayi dusunuyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hadi insallh😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hadi insallh😍
Ömer ismi çok.güzel ve hz ömer den dolayı çok seviyorum oğlum olsaydı ömer koyardım çok iyi insanlar oluyorlar
Aynn cok guzel isimdr

Tüm sayfalar yüklendi.