Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir soru istiyorum şuan 1 aylık 2 haftalık hamileyim karnı üstü uyuyabilirmiyim sence tehlikeli mi
Vallah canim2 aya kadar hamile olduğumu anlamdim beklemiyordum supriz bebek benimki uyuyordum öğrendiğim gun bitti 3.cocugum olmasina ragmen korkarim bisey olur diye hep yan yatiyorum
Canim sen artik kendini alistir yan yatmaya inan sonra zor oluyor. Ben bazen uyaniyordumki uyku arası yüz üstü olmusum. Ve kusum vuruyor ben uyaniyordum O yüzden ne kadar erken baslarsan okadar iyi
Anamm kiz nasi uyudun sen 20 haftalik ben de şu an20 deyim ama asla sagdan sola dönerken korkuyorum ilkim degil hem sok oldum olurmu rahim patlar suyu cocuk tehlikeli cnm ya Allah korumus görümcem oyle yapti hem nerdeyse doğuracaktı uzanırdı karin üstü dr dedi bi daha duguramazsin. Rahime o kadar yük vermişsin incelmiş çocukta kilolu hem bidaha yaparsan ölürsün dediben asla yapamam asla dönerken bile yatakta kordon dolanir diyr ödüm patlar
Ben sormuştum doktora çünkü hamilelikten önce hep öyle uyuyordum uyuyabildigin kadar uyu bı sıkıntı olmaz karnın büyüyünce zaten kendin yatamazssin karnın buyuyene kadar uyu demişti canim