Biraz saçma ama aklıma takıldı 😂

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Biraz saçma ama aklıma takıldı 😂 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,059 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Biraz saçma ama aklıma takıldı 😂
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bir can üç kalp 💙💙💙

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar bebişleriniz hareket ettikçe sizde de susama hissi oluyor mu bebeğim maşallah çok hareketli ve bende o hareket ettikçe çok susuyorum sanki hiç su icmemisim gibiyim 😂
29+2 günlük olduk
Valla kuzum hiç dikkat etmedim desem 😂😂ama şuan dan itibaren böyle bir şey oluyor mu diye gözlemlerim

Beyza🥰

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebişleriniz hareket ettikçe sizde de susama hissi oluyor mu bebeğim maşallah çok hareketli ve bende o hareket ettikçe çok susuyorum sanki hiç su icmemisim gibiyim 😂
29+2 günlük olduk
Ben normalde de çok su içtiğim için hiç fark etmedim konu hakkında gözlem yapcam😂😂

Tecrübeli Anne

Kayıtlı Üye
rank
29+2 günlük olduk
Hareketiyle alakalimi bilmiyorum ama normalde su icmeyen biriydim hamileliğin son aylarına doğru aşırı su içmeye başlamıştım

Ezgyldrrm

Kayıtlı Üye
rank
29+2 günlük olduk
Bende öyle düşünüyorum şuan o kıpırdıyor elimde su şişesi var 😂 çok susuyoruz

29+2 günlük olduk
Benim su içme değilde tam yatıyordum hareket edince afedersin tuvaletim geliyordu 😆😆her hareket edince içimden kayar gibi oluyordu bı tuvalet isteği geliyordu

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar