Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fırsatın varken bol bol uyu dinlen ben mide yanmasından geceleri uyuyamıyordum doğunca rahatlarım dedim gerçekten doğum sonrası çok rahat oluyorsun hafiflik oluyo ama bu defa bebek bırakmıyo üstüne agrın oluyo
Hamılelıgınde guzel zamanı var oo tekmelerı var ya cok guzel dogdugunda gulucuklerı mısıl mışıl uymaları hatda cennet gıbı kokusu ınsanı serhos edyor sag salım kucagına almak nasıp etsın ınsallah
Fırsatın varken bol bol uyu dinlen ben mide yanmasından geceleri uyuyamıyordum doğunca rahatlarım dedim gerçekten doğum sonrası çok rahat oluyorsun hafiflik oluyo ama bu defa bebek bırakmıyo üstüne agrın oluyo
Oyy oyy benim paşam uyutmuyor ki daha 24 haftalığız sabah saat 5 dedin mi tekmeleri ile uyandırıyor yaa gece uyutmuyor resmen 2 3 saatlik uyku ile günü geçiriyorum doğunca Allah bilir neler yapacak bana
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hamılelıgınde guzel zamanı var oo tekmelerı var ya cok guzel dogdugunda gulucuklerı mısıl mışıl uymaları hatda cennet gıbı kokusu ınsanı serhos edyor sag salım kucagına almak nasıp etsın ınsallah
Oyy oyy benim paşam uyutmuyor ki daha 24 haftalığız sabah saat 5 dedin mi tekmeleri ile uyandırıyor yaa gece uyutmuyor resmen 2 3 saatlik uyku ile günü geçiriyorum doğunca Allah bilir neler yapacak bana
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin canım rabbim tüm hamile anneleri bebekleri ile sağ salim kavuştursun
Hamilelik lale devriymiş bebek doğunca anladım inan uykuyu bakımı bırak yemek Bile yedirmiyor bize çok hasretim eşimle karşılıklı bi bardak çay içmeye yine de büyüyo çok şükür saglıklı olsun da geçer elbet sosyal medyada yeni doğum yapan anneleri görüyoruz bakımlı makyajlar saçlar yapılmış bebek ellerinde dans ediyorlar kendimize bakıyoruz gözümüz açılmıyor uykusuzluktan
Nasılsınız tatlı annısler ve Anne adayları hayat nasıl gıdyor dogum yapan Anneler bebısler ıle nasıl zaman gecyor buyuyorlarmı. Anne adayları mınıkler nasıl zorlamıyorlardır umarım