Biraz uzun ama ciddi 😒🌼

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Eslemmeva tarafından oluşturulan Biraz uzun ama ciddi 😒🌼 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,668 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Biraz uzun ama ciddi 😒🌼
Konbuyu başlatan Eslemmeva
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyyenur nur

Eslemmeva

Kayıtlı Üye
rank
Kendini hiç zorlama canım ben beşinci aya kadar değil günde bir öğün bile yiyemiyor dum. Bu çok normal bir durum ben toplamda 13 kilo verdim. Ama bebeğim şuan sağlıklı çok şükür ,sık sık ama az az ye, yemek yiyemiyor san çorba yapıp iç ara öğünlerde ise yoğurt meyve kuru yemişler falan tüket iyi de gelecek eminim ben de öyle yapıyordum yemek falan ağzıma sürmüyordum bunlarla idare ettim . Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏♥️ hiç üzülme bebeğin kilo falan almaz aman şöyle olucak böyle olucak diyenleride hiç takma kafana gebeliğinin tadını çıkar bu günler su gibi akıp geçecek merak etme kuzum benim 🤗😘
Ayy bunlari duydukca kendime geliyorum cidden bak insanlar ne cok müdahale ediyolar baskasina tsk ederim bu arada ins sende sag salim saglikla kucagina alırsın bebisini zaman su gibi aksin wla istiyorum bebegim bir an önce gelsin😂♥️

İnşirah 0824

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 13 haftaam bitti yemeklerden hala tiksiniyorum eskiden de öyleydim yemekle aram pek yok hele yağlı vs aksam yemekleri pismis seyler eskiden beri yiyemiyorum 13 haftadayz ve ben eskiden günde bir defa yemek yerken su an 2 defa yiyiyorum kendimi cok zorluyorum ama midem kaldirmiyo su ana kadr sadece 1 kilo aldm normal mi sizce 😔acaba bebegim ac mi kalıyor gelisiyor mu merak ettim kontrolume daha 2 hafta var bi an endiselendm
Ah canım benim ben ilk üç ayda tam 8 kilo verdim
Bırak kilo almayı 8 kilo ya ne demek sen yine ne güzel çok şükür bı kılo almışsın hiç skma canını ben şu içsem bile kusuyordum o derece 18. Haftadan sonra içimden bir obur çıktı ne bulsam yiyiyorum şuan 30. Haftamdayim hâlâ aynı ve güzel bı şekilde kilomu aldım bebişim de sağlıklı çok şükür
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayy bunlari duydukca kendime geliyorum cidden bak insanlar ne cok müdahale ediyolar baskasina tsk ederim bu arada ins sende sag salim saglikla kucagina alırsın bebisini zaman su gibi aksin wla istiyorum bebegim bir an önce gelsin😂♥️
Ah neler çektik bir bilseniz ben şu bile içsem kusuyordum 😂 hergun agliyordum açım diye ama asla hicbir şey yiyemiyordum 8 kilo verdim ilk aylarda ama şimdi iyiyiz çok şükür

Ah neler çektik bir bilseniz ben şu bile içsem kusuyordum 😂 hergun agliyordum açım diye ama asla hicbir şey yiyemiyordum 8 kilo verdim ilk aylarda ama şimdi iyiyiz çok şükür

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Bunları duymak icimi ferahlatti gerçekten canm ♥️

Öyle yapcam mecbur ins acilirim yemek konusunda 😋

Öyle yapcam mecbur ins acilirim yemek konusunda 😋

Tşk ederim canm düşünüp yardimci olduğun için
Kuzum bende çok endişeleniyordum hatta hamile kaldım 4 kilo verdim mide bulantısı kusmadan dolayı son haftalarda 1 kilo aldım geçen hafta doktora sorduğumda bunları demişti hiç moralini bozma

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Eslemmeva

Kayıtlı Üye
rank
Ah canım benim ben ilk üç ayda tam 8 kilo verdim
Bırak kilo almayı 8 kilo ya ne demek sen yine ne güzel çok şükür bı kılo almışsın hiç skma canını ben şu içsem bile kusuyordum o derece 18. Haftadan sonra içimden bir obur çıktı ne bulsam yiyiyorum şuan 30. Haftamdayim hâlâ aynı ve güzel bı şekilde kilomu aldım bebişim de sağlıklı çok şükür

Her kes ayni şeyleri yaşamış kilo vermek de kötü ya ben kusmadim asla kusma falan mide bulantısı hic olmadi bakalim ilerleyen zamanlarda neler yaşayacagz

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 13 haftaam bitti yemeklerden hala tiksiniyorum eskiden de öyleydim yemekle aram pek yok hele yağlı vs aksam yemekleri pismis seyler eskiden beri yiyemiyorum 13 haftadayz ve ben eskiden günde bir defa yemek yerken su an 2 defa yiyiyorum kendimi cok zorluyorum ama midem kaldirmiyo su ana kadr sadece 1 kilo aldm normal mi sizce 😔acaba bebegim ac mi kalıyor gelisiyor mu merak ettim kontrolume daha 2 hafta var bi an endiselendm
Bebek bundan sonra yediklerinden kilo alacak gün içinde sık sık ama az ye yağlı baharatlı yeme onlar daha çok kusturur ağır gelir ben senin haftanda 5 kilo birden verdim çok kustugum için 7. Aydan sonra almaya başladım inşallah bulantıların bitince sende alırsın bebek de

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm
Cnm öncelikle geçmiş olsun 🥰 bebeğin 3 aydan sonra senden besleniyor korkma bende oyleydim kilo verdim ilk 3 ay.. zaten fazla kilo güzel değil sonra vermesi zor olur .. onu pek takma .. ilaç iç priliam Dr o bana yarıyor düzenli içmen gerekiyor bı kaç gün kullanırsan faydasını görürsün hergun aç karna iç .. çok kötüysen sabah aç karna. Bı adet gece yatmadan aç karna 1 adet iç.. ben şuan günde bı defa alıyorum sabah aç karna .. o ilaç olmasa hiç yemek yiyemem herhalde hayat kabusa dönüyor resmen icmeyince .. bil bol meyve yoğurt ceviz fındık badem yani bebeğe kilo yapan şeyler ye .. bebeğin kilo alır korkma zaten daha çok küçük 😍

Sümeyyenur nur

Kayıtlı Üye
rank
Benimde son kontrolümde haftasi ile uyumlu beraber gidiyor ama bugün annem sunu ye bunu ye diyince her şeye canm istemiyor dedim diye bide tartiya ciktim sadece 1kilo alinca annem sen iyi beslenmiyirsn bebek gelismez falan diyince aklimdan cikmadi bı türlü
Yemek değil canım ama protein almazsan gelişimi durabiliyor benim öyleydi süt peynir et tavuk bunları ihmal etme özellikle yumurta

Tüm sayfalar yüklendi.