Birşey diyeceğim 😂

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur36 tarafından oluşturulan Birşey diyeceğim 😂 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,759 kez görüntülenmiş, 92 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Birşey diyeceğim 😂
Konbuyu başlatan Nur36
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iyiki varsiniz cocuklarim

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ayakların arasına bı yastık bı yatdigada sarıl çok iyi uyursun canm ben ilk gebeligimde sürekli öyle uyudum hem daha rahat oluyo❤️
Sırtım ağrıyor sol tarafa yatıyorum ellerim uyuşuyor sağa yatıyorum rahat edemiyorum tek yastıkla nefes alamıyorum 2yastikta yatıyorum ama dediğini yapicam canım çok teşekkür ederim uykum gelsin hemen uyuyum diye 🍌 muz yoğurt süt ne bulduysam yiyorum içiyorum uyuya kaliyorsam tamam yoksa vallahi bu ağrılar uyutmuyor❣️😘

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Sırtım ağrıyor sol tarafa yatıyorum ellerim uyuşuyor sağa yatıyorum rahat edemiyorum tek yastıkla nefes alamıyorum 2yastikta yatıyorum ama dediğini yapicam canım çok teşekkür ederim uykum gelsin hemen uyuyum diye 🍌 muz yoğurt süt ne bulduysam yiyorum içiyorum uyuya kaliyorsam tamam yoksa vallahi bu ağrılar uyutmuyor❣️😘
Ayran iç uykun gelmesi için ❤️

İnşirah 0824

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ya bazı hamiş annelerin profile bakıyom da maşallah hepsi fit sadece gobuş var bn niye hamile kaldığım da duba gibi oluyorum ellerim ayaklarım dahil olmak üzere hepsi kilo alıyor be 😂😂
Ah canım benim duygularımin tercümanı kader ortağım 😂 yanlız değilsin bende senin gibiyim

SemaKayra

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ya bazı hamiş annelerin profile bakıyom da maşallah hepsi fit sadece gobuş var bn niye hamile kaldığım da duba gibi oluyorum ellerim ayaklarım dahil olmak üzere hepsi kilo alıyor be 😂😂
Cnm ben ilk kızımda öyleydim şimdi ikinci kızıma 20 haftalık hamileyim 8 kilo aldım daha ilerisini düşünmek bile istemiyorum 😵😅😅

Ozlem003

Kayıtlı Üye
rank
60 ile hamile kaldım 68 olmuşum ama kilo almadım görünür şekilde nereye aldım bilmiyorum kalçalarım bacaklarım aynı yüzüm bile şişmedi çözemedim😁

Nur36

Kayıtlı Üye
rank
60 ile hamile kaldım 68 olmuşum ama kilo almadım görünür şekilde nereye aldım bilmiyorum kalçalarım bacaklarım aynı yüzüm bile şişmedi çözemedim😁
Al işte bir fit daha 😂😂😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ah canım benim duygularımin tercümanı kader ortağım 😂 yanlız değilsin bende senin gibiyim
Tek olmadığıma çok seviniyorum ya😂😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar