Bişey sormak istiyorum tecrübe li anneler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Azra nın annesi❣️ tarafından oluşturulan Bişey sormak istiyorum tecrübe li anneler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,016 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bişey sormak istiyorum tecrübe li anneler
Konbuyu başlatan Azra nın annesi❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azra nın annesi❣️

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Benim ilk gebeliğim daha öncesinde kızken yani ameliyat olmuştum makatımdan çatlak vardı ameliyat oldum 1 hafta sonra toparladım iyiyim de yanii baya oldu ameliyatım.. Bir kaç sene var belkii.. Şuan 22 haftalık gebeyim.. Acaba sezeryan mı olurum 🤔
Canım Kızkardeşim de kıl dönmesi vardı makattan ameliyat oldu doğumunu da sezeryan olmuştu herkes için geçerli mi bilmiyorum

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Benim ilk gebeliğim daha öncesinde kızken yani ameliyat olmuştum makatımdan çatlak vardı ameliyat oldum 1 hafta sonra toparladım iyiyim de yanii baya oldu ameliyatım.. Bir kaç sene var belkii.. Şuan 22 haftalık gebeyim.. Acaba sezeryan mı olurum 🤔
Cnm bence sıkıntı olmaz ki çoğu normal doğumda makat kadar kesilen dikilen var daha sonra yine nirmal doğurdu. Sen bu konuyu doktoruna söyle son aylarda çatı muayenesi olur doğum nasıl olacağına karar verirsiniz

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
İkisi de şu an normal doğuma engel olmaz diye biliyorum önemli olan son haftalarda gireceğin çatı muayenesi

Tüm sayfalar yüklendi.