Bitmek bilmeyen hastalık 😣😣

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 3Oğul1Anne tarafından oluşturulan Bitmek bilmeyen hastalık 😣😣 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,321 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bitmek bilmeyen hastalık 😣😣
Konbuyu başlatan 3Oğul1Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3Oğul1Anne

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Takmış kafaya Bahçelievler tarafta yaşamış eskiden ailesiyle yine oralara gideceğim diye tutturdu çocuklar var ben riske girmek istemiyorum ama baya takmış gitti şimdi oralarda yer bakıyor 🤦🤦
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin inşallah bakalım hayırlısı 🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin inşallah bakalım hayırlısı 🙏

Doktora yine gideceğim ama sanırım az kaldı çünkü 9 hafta 4 günlük oldum birkac haftaya inşallah düzelirim doktorumu da değiştirdim bakalım yeni doktor ne diyecek
Bahçelievler en berbat ya senin gençliğin gibi değil deseydin ben Siyavuşpaşa bahçelievler de doğdum baliciler vardı hala var iş yerleri dükkan lar tasinacaksa çok kafaya koydu ise Beylikdüzü ne taşın canım buralar yine yeşillik park bahçe var o ayağını diretirse sende Beylikdüzü olursa gideriz de büyükşehir konutları ama bizim buralar düzgün

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Bahçelievler en berbat ya senin gençliğin gibi değil deseydin ben Siyavuşpaşa bahçelievler de doğdum baliciler vardı hala var iş yerleri dükkan lar tasinacaksa çok kafaya koydu ise Beylikdüzü ne taşın canım buralar yine yeşillik park bahçe var o ayağını diretirse sende Beylikdüzü olursa gideriz de büyükşehir konutları ama bizim buralar düzgün
Ben hiç taşınmak istemiyorum eskiden olsa ben istiyordum aileme yakın olayım diye ama artık çocuklar var bir düzen kuruldu şimdi herşeyi bozup orada yeni bir yaşam kurmak çok aşırı riskli geliyor bana hele şu zamanda çok tehlikeli bakalım bişey bulamaz döner diye umut ediyorum. Zaten evin tek erkeği annesi babası kesin gitmesin diye ellerinden geleni yapar. Ben ilk evlendiğimiz zaman demiştim ona İstanbul'a Kocaeli'ye gidelim diye o zamanlar istememişti ailesi de engel olmuştu

Tüm sayfalar yüklendi.