Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Takmış kafaya Bahçelievler tarafta yaşamış eskiden ailesiyle yine oralara gideceğim diye tutturdu çocuklar var ben riske girmek istemiyorum ama baya takmış gitti şimdi oralarda yer bakıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin inşallah bakalım hayırlısı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin inşallah bakalım hayırlısı
Doktora yine gideceğim ama sanırım az kaldı çünkü 9 hafta 4 günlük oldum birkac haftaya inşallah düzelirim doktorumu da değiştirdim bakalım yeni doktor ne diyecek
Bahçelievler en berbat ya senin gençliğin gibi değil deseydin ben Siyavuşpaşa bahçelievler de doğdum baliciler vardı hala var iş yerleri dükkan lar tasinacaksa çok kafaya koydu ise Beylikdüzü ne taşın canım buralar yine yeşillik park bahçe var o ayağını diretirse sende Beylikdüzü olursa gideriz de büyükşehir konutları ama bizim buralar düzgün
Bahçelievler en berbat ya senin gençliğin gibi değil deseydin ben Siyavuşpaşa bahçelievler de doğdum baliciler vardı hala var iş yerleri dükkan lar tasinacaksa çok kafaya koydu ise Beylikdüzü ne taşın canım buralar yine yeşillik park bahçe var o ayağını diretirse sende Beylikdüzü olursa gideriz de büyükşehir konutları ama bizim buralar düzgün
Ben hiç taşınmak istemiyorum eskiden olsa ben istiyordum aileme yakın olayım diye ama artık çocuklar var bir düzen kuruldu şimdi herşeyi bozup orada yeni bir yaşam kurmak çok aşırı riskli geliyor bana hele şu zamanda çok tehlikeli bakalım bişey bulamaz döner diye umut ediyorum. Zaten evin tek erkeği annesi babası kesin gitmesin diye ellerinden geleni yapar. Ben ilk evlendiğimiz zaman demiştim ona İstanbul'a Kocaeli'ye gidelim diye o zamanlar istememişti ailesi de engel olmuştu