Bakalim canim doktorum 20 misine kimi bekle dedi olmasa 21 gel dediKuzum ılık dus al kendini yormadan yürü bebis aşağı insin birde stres yapma 41+3 kadar vakti var

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin canim benim cok tewekur ederim allah razi olsun evet oyle amma bi an once gelsin artik istiyorum tabikide saglikla olsun yeter bana evde butun iwleri ben yapiyorum canim malesef yeminle canim cikiyor artik bide tek yawamiyorum ewimin ailesi ile yawiyorum komple aile duwunsene bunlarin yemeyi icmeyi temizliyi hepisi bana kalmiwBende 40 a kadar bekledim sonra zorunlu sezeryan oldum. Evet zor oluyor ama sabır annesi bebeğin içerde bir saat kalsa bile onun için çok faydalı. Bel ağrısı için dinlen belini yastıkla destekle doğumu kolaylaştıran ağrıya iyi gelen egzersizler var onları yapabilirsin. İnşallah saglikli hayırlı bı doğum olur canım![]()
Inwallah canimSakin ol demek ki zamanı gelmedi daha zamanı gelince doğacak

Canim benim zaten ayakdayim ev iwleri falan oluyorum nefes nefese kaliyorum yururkende giynimek soyunmak derken oluyorum her wey baya zorlawdiBana da doktor dedi kasılmalar var dikkat et temizlik ağır kaldırma stres cinsel ilişki yasak heran doğa bilir çok korktum bunlar doğuma neden oluyor Muş eğer seninde ağrın varsa bunları yaparsan temizlik yer silme cinsel ilişki bebek heran doğa bilir benim 37+5 canim