Bizimki gelmek bilmiyor yaa😣😣

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Heyatim tarafından oluşturulan Bizimki gelmek bilmiyor yaa😣😣 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,597 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bizimki gelmek bilmiyor yaa😣😣
Konbuyu başlatan Heyatim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Heyatim

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum ılık dus al kendini yormadan yürü bebis aşağı insin birde stres yapma 41+3 kadar vakti var
Bakalim canim doktorum 20 misine kimi bekle dedi olmasa 21 gel dedi 😐😐
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende 40 a kadar bekledim sonra zorunlu sezeryan oldum. Evet zor oluyor ama sabır annesi bebeğin içerde bir saat kalsa bile onun için çok faydalı. Bel ağrısı için dinlen belini yastıkla destekle doğumu kolaylaştıran ağrıya iyi gelen egzersizler var onları yapabilirsin. İnşallah saglikli hayırlı bı doğum olur canım 🙏
Amin canim benim cok tewekur ederim allah razi olsun evet oyle amma bi an once gelsin artik istiyorum tabikide saglikla olsun yeter bana evde butun iwleri ben yapiyorum canim malesef yeminle canim cikiyor artik bide tek yawamiyorum ewimin ailesi ile yawiyorum komple aile duwunsene bunlarin yemeyi icmeyi temizliyi hepisi bana kalmiw

Sakin ol demek ki zamanı gelmedi daha zamanı gelince doğacak
Inwallah canim🤲🏻🤲🏻

Bana da doktor dedi kasılmalar var dikkat et temizlik ağır kaldırma stres cinsel ilişki yasak heran doğa bilir çok korktum bunlar doğuma neden oluyor Muş eğer seninde ağrın varsa bunları yaparsan temizlik yer silme cinsel ilişki bebek heran doğa bilir benim 37+5 canim
Canim benim zaten ayakdayim ev iwleri falan oluyorum nefes nefese kaliyorum yururkende giynimek soyunmak derken oluyorum her wey baya zorlawdi

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Bakalim canim doktorum 20 misine kimi bekle dedi olmasa 21 gel dedi 😐😐

Amin canim benim cok tewekur ederim allah razi olsun evet oyle amma bi an once gelsin artik istiyorum tabikide saglikla olsun yeter bana evde butun iwleri ben yapiyorum canim malesef yeminle canim cikiyor artik bide tek yawamiyorum ewimin ailesi ile yawiyorum komple aile duwunsene bunlarin yemeyi icmeyi temizliyi hepisi bana kalmiw

Inwallah canim🤲🏻🤲🏻

Canim benim zaten ayakdayim ev iwleri falan oluyorum nefes nefese kaliyorum yururkende giynimek soyunmak derken oluyorum her wey baya zorlawdi
Bir avazda kucağına alırsın inşallah kuzm 😘😘

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar nasilsiniz 39+1 olduk bizimki gelmek bilmiyor yaa belim nerdeyse kirilacak gibi pardon vajinada da baski his ediyorum amma gelmek bilmiyor yahu belim artik yok gibi tawiyamiyorr
Allah kolaylık versin canîm benimkide 39+4 doğdu az daha sık dişini bişey kalmamış artık ha bide bu günlerini mumla aricaksın tadını çıkar uyu uyuya bildiğin kadar😘😘😘😘

S

Selime

Guest
Kizlar nasilsiniz 39+1 olduk bizimki gelmek bilmiyor yaa belim nerdeyse kirilacak gibi pardon vajinada da baski his ediyorum amma gelmek bilmiyor yahu belim artik yok gibi tawiyamiyorr
Ben kızımı 39+6 da kendi sancilarimla dünyaya getirdim vaktini bekliyordur sıkma canını sürekli hareket etmeye çalış Allah yardımcın olsun

Muh(❤️)Mer

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar nasilsiniz 39+1 olduk bizimki gelmek bilmiyor yaa belim nerdeyse kirilacak gibi pardon vajinada da baski his ediyorum amma gelmek bilmiyor yahu belim artik yok gibi tawiyam

Bende kızımda 41 haftalıkken doğurdum doğumu yapamaiyordum bı baktım doktoru çağırdılar doktor olmuyor doguramiyor sezeryana alicaz mecbur. Diyince o korkuyla bı ikindim baktım doğurdum tabi geç doğduğu için kakasını yemişti bı hafta yoğun bakımda kalmisti
senin gibi artık bian önce gelsin diyordum geldi herşey sabırla Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Cnm yürüyüş yap bol bol..
Belimden dolayi cok gezemiyorum canim fenaa agriyor((

Bir avazda kucağına alırsın inşallah kuzm 😘😘
Inwallah canim inwallah🤲🏻♥️

Ay eli kulağında🥰
Evet canim inwallah 😊🤲🏻

Allah kolaylık versin canîm benimkide 39+4 doğdu az daha sık dişini bişey kalmamış artık ha bide bu günlerini mumla aricaksın tadını çıkar uyu uyuya bildiğin kadar😘😘😘😘
Evet haklisin canim amma belim cok aciyor tawiyamiyorum bazen agri cok oluyor

Bende kızımda 41 haftalıkken doğurdum doğumu yapamaiyordum bı baktım doktoru çağırdılar doktor olmuyor doguramiyor sezeryana alicaz mecbur. Diyince o korkuyla bı ikindim baktım doğurdum tabi geç doğduğu için kakasını yemişti bı hafta yoğun bakımda kalmisti
senin gibi artık bian önce gelsin diyordum geldi herşey sabırla Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ahh kuzum kiyamam yaa inwallah canim benim inwallah amin🤲🏻🤲🏻

Ben kızımı 39+6 da kendi sancilarimla dünyaya getirdim vaktini bekliyordur sıkma canını sürekli hareket etmeye çalış Allah yardımcın olsun
Cok tewekur wderim canim amin inwallah

Son düzenleme:

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Belimden dolayi cok gezemiyorum canim fenaa agriyor((

Inwallah canim inwallah🤲🏻♥️

Evet canim inwallah 😊🤲🏻

Evet haklisin canim amma belim cok aciyor tawiyamiyorum bazen agri cok oluyor

Ahh kuzum kiyamam yaa inwallah canim benim inwallah amin🤲🏻🤲🏻

Cok tewekur wderim canim amin inwallah
Nasıl oldun cnm iyi misin

Zeynep0705

Kayıtlı Üye
rank
Açılmama baktılar mi cnm bebek erkekmiydi kız miydi ben de 38+1 oldum sırt ağrısı öldürüyor beni aşağı doğru baskı var Kasılmalarim var ama acilma yok dedi

Tüm sayfalar yüklendi.