="ErvaCan, post: 191167, member: 3121"]
Öncelikle Allah karnında ki bebişim hatrına hakkında hayırlısını versin ama üzüldüm inan ki. Yorumlarada baktım bebiş için oluruna bırak demiş birçok arkadaş ama bence öyle yapma .Sen kocanın yaptıklarını ispatlayacak şekilde net deliller topla mahkemeye veya aile büyüklerine kanıt niteliğinde olsun bırak rezil olsn heryerde batasıca senin yaptığın utanacak bişey yok cnm.onun adına bunları yapmaktan çekinme ,utanma.elinde net birşeyler olski haklı çıkabil inkar edemesin diye diyorum.Bu tipler inan bana düzelmez şimdi onu görmezden gelirsen ilerde daha büyük sorunlarla karsılasırsın .sanada bebişede bakmak zorunda yanına bırakma madem öyle görsün anyayı konyayı hadsiz.
[/QUOTE]
Kuşum oluruna biraktan kastim benim tamamen kişisel olarak kendi açısından oluruna birakmasi açısından di. Nasıl anlatsam eşine ayak uydrsun. Mesela bosanalima karşıt tutumu nasıl istersen olsun demk amaçlı dedim. Kocasının yediqi poka qöz yumsun qbi bi anlamda kesinlikle demedim ben. Canı cehenneme tabiri caizse pislik insann
[/QUOTE]
Cnm yaptıkları idare edilebilecek bişey değil birde severek evlendik alttan aldım vs demiş kadıncağız kocası onu garanti görüyor onun gözünün korkması gerek yoksa düzeleni ben görmedim şahsen