Amin canım inşallah saağolRabbim yardımcın olsun kuzum hakkında hayırlısı olsun İnşaALLAH![]()
Haklısın canım ama bu iş bizden çıkıştı aileme olanları anlattım tüm ailemle yüzgöz oldu dün gece biz konuştuk telefonda o da pişmanmış beni ve bebeğimizi seviyormuşAmin aminde canim kimsenin kocası dört dörtlük degilki inan sorsan herkes mutsuz öyle böyle alisiyon bir şans verin birbirinize deneyin olmassa bakarsınız boşanmak Allah in sevmedigi helallerdenmis
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin canım sağolTabiki de alırsın ama evi terketmemek mi gerek öyle birşey duymuştum o zaman suçlu duruma mı düşüyorsun öyle birşeydi bilmiyorum tam net olarak ama bence dava açacaksan ki bu gidişle sen açacaksın belli bir avukat tut eğer imkanın yoksa adliyeye gidip avukat talebinde bulun devlet avukat veriyor diye biliyorumkeşke bu duruma gelmeseydiniz çok üzüldüm ama sanki eşin boşanma taraftarı değil ki dava açmayı reddediyor klasik erkek kafası ne kalsın ne gitsin düşüncesindeler. Ve zaten bebek olacak ve bebeğe zaten nafaka vermek zorunda sana da vermek zorunda
Allah'ım yardımcın olsun inşallah
![]()

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Haklısın canım ama eşim ailemle konuşmaya gelmek bile istemiyor gelse bile ailem çok kötü davranır çünkü yüzgöz oldularEğer ayrılmayı çok istiyorsa açar zaten.ben de o dönemlerden geçdim canım.sen açıncada " ben istemedim sen istedin koşa koşa sen gitdin der"
Sorunlar çözülmek için var canım.hiç bişey çaresiz deyil,anlaşmışınız ki evlene bilmişsiniz çocuğunuz olmuş.aile düm düz yol deyil canım.biraz sabırlı ol.sorun ne bilmiyorum.belki de söylemek öğle kolay değil dersin.ama benim yaşadıklarım da az değil,yaşım da az deyil.önünde sonunda yoluna girir.yeterki aileyi bir arada tutmayı isteyin.konuşmayı deneyin