Sorum var Bosanma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ebruakpinar0354 tarafından oluşturulan Bosanma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,240 kez görüntülenmiş, 79 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bosanma
Konbuyu başlatan ebruakpinar0354
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Amin insallah ama o mahkemede nasıl olsa görüşecez onunla psikolojisi bozuk olmasa onun öyle yapmazdı eskiden hiç öyle deyildi 😔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

O onu büyük ihtimalle yapamamayabilir galiba firina gidip geldi için surekli
O da olabilir gün vermeden edevlete düşmüyor da olabilir, engellemese haber alırdın da insan hamile karısını nasıl engelleyebilir hayret

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Amin insallah ama o mahkemede nasıl olsa görüşecez onunla psikolojisi bozuk olmasa onun öyle yapmazdı eskiden hiç öyle deyildi 😔

Üzülme canm ya bosarsa ayaklarin üsdünde dim dik dur seni isteme yeni sende isteme hamile ola ola seni bosayirsa sende unut getsin onu nasilda insanlar varmiş ya benim esim ultrosyon resmine bakanda ici kipir kipir oluyor senin isinin hic vicdani yokmuş bebeyi aldir diyir aylen anen banan arkanda duruyolsrmi boşarsa seni cocuklara para vermeli ben anlayan her ay onu alirsin söke söke

ebo

Kayıtlı Üye
rank
Pek sanmiyorum evliliğe tövbe etdim dedi bebeyimi aldırmam için ısrarla bana aldir dedi bende aldirmiycam dedim benim inadım tutu en son dedim ben cocuma kiyamam dedim öyle en sonunda pes etdi sen bilirsin dedi ertesi günüde kızının ultrason resmini atdim ona kiz oldunuda söyledim rahatsız etme beni mesaj atıp arama dedi engellerim seni dedi engelledi beni
Harbiden cuş ya böyle insanlar varmı gerçekten cocugundan mi hiç etkilenmiyo ya o bosamazsa sen boşa yazık günah sanada böyle bir insanla birgün kalınmaz kendi bebeğine merhameti yok düşün...

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Üzüldüm adınıza Allah yardımcınız olsun inşallah canım benim inşallah ya

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Eşimle en son konustumda 1 hafta sonra boşanma davasını acıcam demisti hala boşanma davasını açmamış e devletde bende görünmüyor dava falan
Arkadaşimin eşi var Allah düşmana nasip etmesin yalan aldatma karısını ailesine hizmetçi gibi kullandırma vs hamileydi kadincagiz önünden yemeği alırdı çok kilo almasın diye öğle uykusu gelirdi zorla yuruyuse cikarirdi sonra bebekleri dünyaya geldi adam oğluyla birlikte öyle bir değişti ki hâlâ inanamiyoruz rabbim senin eşine de hidayet versin sana çocuğuna sahip çıksın bugünleri unutursun

Tüm sayfalar yüklendi.