Sorum var Böyle şeyler de mi var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde tatlı telaşım kızım tarafından oluşturulan Böyle şeyler de mi var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,226 kez görüntülenmiş, 81 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Böyle şeyler de mi var
Konbuyu başlatan tatlı telaşım kızım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kaçak 🤩

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank
Eger birlikte yasiyorsaniz sınır koymak bile zor. durumun ciddi anlamda zor. Esin belki sınır koyabilir. Allah yardimcin olsun bacim🤲 yine de sen bir tavir koymaya calis, her an bu durumu dusunmek beynini yorar, Allah kolaylık versin 🤲
Can ben ona gereken cevabı verdim o yesin bitirsin kendisini dedim sizin bebeğinin değil torununuz uzun zamandır bunu söylemek istiyordum fırsat doğdu söyledim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ay uzun ömrü olsun yürüyor mu peki ayşem
Benimki dönmeye başladı yerinde durmuyor tosun
Yürüyor kuzum yani şöyle yürüyor diyim kanepeden tv ünitesine oencereye tutunmadan gidiyor isterse yürüyor 😂😂canı istemezse yürümüyor ilginç bir çocuk kayra ayakta durrken annem gel diyorum emekleyip geliypr ben bir şey demeden yürüyerek geliypr 😂😂. Maşallah kız tosuncuğa erkek çocuğu yaramaz oluyor bunlar iyi günlerin ha 😂😂

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Ozmaa
Yürüyor kuzum yani şöyle yürüyor diyim kanepeden tv ünitesine oencereye tutunmadan gidiyor isterse yürüyor 😂😂canı istemezse yürümüyor ilginç bir çocuk kayra ayakta durrken annem gel diyorum emekleyip geliypr ben bir şey demeden yürüyerek geliypr 😂😂. Maşallah kız tosuncuğa erkek çocuğu yaramaz oluyor bunlar iyi günlerin ha 😂😂
Ozaman sen sus ayşem çocuk rahat yürüsün 🤣🤣 ay gözümü korkutma ayşem 😬😀

Tüm sayfalar yüklendi.