Sorum var Böyle şeyler de mi var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde tatlı telaşım kızım tarafından oluşturulan Böyle şeyler de mi var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,168 kez görüntülenmiş, 81 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Böyle şeyler de mi var
Konbuyu başlatan tatlı telaşım kızım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kaçak 🤩

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar dediğim kadının zoruna nasıl gitmisse ne doğru dürüst konuşuyor benimle ne bebeğimi kucağına alıyor iyi olmuş herkes haddini bilecek ben de biliyorum babamın evinden getirmedigimi yüzüme vurulması da çok gaddarca bana kastı var kadının dokuz ay ben çektim o kalksın senin bebeğin değil desin başkası olsa katil olmuştu bence 🙄

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Konuya direk kaynanan doğulumu kuzum diye girdiniz,sdece doğuda böyle şeyler olmuyor canım, mesela boşanmaların çoğu da batı tarafında oluyor, biz çıkıp ta boşananlara siz batılı mısınız demiyoruz, dil konusuna gelince doğu deyince türk Kürt ne fark eder canım bu dünyanın her yanında var size sadece doğuyu belirtip böyle düşünmenize üzüldüm dedim , mesela siz doğu diyince herkes Kürt diyor ben doğuda Türkler de var diyeni hiç görmedim mesela🤷o yüzden öyle dememişseniz bile ben öyle anladım ki çoğunlukta öyle düşünmüştür eminim
Siz sadece ilk cumle okuyanlardan misiniz? Devaminda kocaman paragraf yazmisim, bazi kafa yapilari demisim sadece tek cumleyi mi aliyorsunuz. Ya da paragraflarda ilk cumle onemliyse sizin bana had bildirir mesajinizdan ötürü(ilk cumleniz oyleydi) ben de sizinle agir sekilde konusayim. Dogu deyince sadece Kürtler yok, ben orada Kürt mü demedigime gore aslinda sorun yok, sadece sizin alingan doneminize gelmis konu.
Evet maalesef ki batida bosanmalar cok, ve evet maalesef ki bati dedigimiz yer bir 10 yil oncesine dahi benzemiyor. Biri deseki batili misin diye hangi yonuyle, ben de oyle birsey yoksa uzerime alinmam bile 😉 he bati elestirilmeye baslarsa elestirilecek yeri de cok 😉 ama bu ulke dogusuyla batisiyla bizim.

Tüm sayfalar yüklendi.