Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya teyzesi kendi suyu çok seviyor hiç ağlamaz banyo anında ama beni duşta hiç rahat bırakmıyor giriyorum uyutup annem kucağında Kayra'nın çığlığı ile geliyor düşün çocuk hissediyor yas
Su cidden rahatlatıyor eskiden de severdim yani bekarken bir saat çıkmazdım banyodan ama şu aralar tamamen rahatlamak için cidden sudan çıkınca bir süre sonra nefes darlığı oluyor kendimi kirli hissediyorum hemen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Şimdiden belli etti suyla arası yok ooo dediki kesin zaten burda suyun içindeyim bide senin su zevkini çekemem
O senden ayrı kalmayı sevmiyor annesi sensiz kalamiyor
Hatta diyorum su yatağı alıp orada mı yatsam da eşim delirir yarım saatte bir kapıya vuruyor adam cebini düşünüyor
Hatta diyorum su yatağı alıp orada mı yatsam da eşim delirir yarım saatte bir kapıya vuruyor adam cebini düşünüyor
Su cidden rahatlatıyor eskiden de severdim yani bekarken bir saat çıkmazdım banyodan ama şu aralar tamamen rahatlamak için cidden sudan çıkınca bir süre sonra nefes darlığı oluyor kendimi kirli hissediyorum hemen
Bir buçuk yaşında ya senden ayrı kalmak istemiyor demek ki yerim onu
Şimdiden belli etti suyla arası yok ooo dediki kesin zaten burda suyun içindeyim bide senin su zevkini çekemem
O senden ayrı kalmayı sevmiyor annesi sensiz kalamiyor
Bir buçuk yaşında ya senden ayrı kalmak istemiyor demek ki yerim onu