Sorum var Bu kaynana beni öldürecek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nuriş tarafından oluşturulan Bu kaynana beni öldürecek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,158 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bu kaynana beni öldürecek
Konbuyu başlatan Nuriş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Nuriş

Kayıtlı Üye
rank
Canlar sinirden oturup ağlıyorum biktim yeminle koskoca kadin birde namaz kılıyor ama ne konuştuğunu bilmiyor.canlarim ben hamileliğin hemem kimseye söylemedim 4 buçuk aylıkken söyledim tansiyonum çok yükseldi doktorum yüksek tansiyon düşüğü tetikler dedi 3 ay olsun atlatalım bu durumu öyle söylersin dedi mantıklı da geldi kurban bayramında kaynanama söyledik doktor yüzde 90 kiz gibi dedi kadin hic tepki vermedi sevinmedi bile ailede ilk kız torun benim bebeğim olacak sonra biz eve geldim birkaç gün geçti beni arada bana demezmi neydiyondun yarın bürün başına bela olur oğlanların yanına halk sahibi olur diye ağzıma gelene saydım arada yine arıyor açmıyorum ikinci çocuğunda doğunca ağzına patates tıkayacaktı canlarım kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin sağlıklica kalın

Anne olacağım

Kayıtlı Üye
rank
Canlar sinirden oturup ağlıyorum biktim yeminle koskoca kadin birde namaz kılıyor ama ne konuştuğunu bilmiyor.canlarim ben hamileliğin hemem kimseye söylemedim 4 buçuk aylıkken söyledim tansiyonum çok yükseldi doktorum yüksek tansiyon düşüğü tetikler dedi 3 ay olsun atlatalım bu durumu öyle söylersin dedi mantıklı da geldi kurban bayramında kaynanama söyledik doktor yüzde 90 kiz gibi dedi kadin hic tepki vermedi sevinmedi bile ailede ilk kız torun benim bebeğim olacak sonra biz eve geldim birkaç gün geçti beni arada bana demezmi neydiyondun yarın bürün başına bela olur oğlanların yanına halk sahibi olur diye ağzıma gelene saydım arada yine arıyor açmıyorum ikinci çocuğunda doğunca ağzına patates tıkayacaktı canlarım kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin sağlıcakla kalın
Anlam veremiyorum kız evlat olsa niye bela olacakmış konuştuğu cümleden kendini belli ediyor işte açma kuzum tlf bosver senin canını sıkacağına aldırma bile kendi bela olmuş mi acaba Allab affetsin...diyecek birsey bulamıyorum sende alırma kuzum önemli olan bebeğin ve sensin gerisi boş

Nuriş

Kayıtlı Üye
rank
Anlam veremiyorum kız evlat olsa niye bela olacakmış konuştuğu cümleden kendini belli ediyor işte açma kuzum tlf bosver senin canını sıkacağına aldırma bile kendi bela olmuş mi acaba Allab affetsin...diyecek birsey bulamıyorum sende alırma kuzum önemli olan bebeğin ve sensin gerisi boş
Zaten açmıyorum telefonu doğduğunda da kucağına vermeyecem o kendisi zaten bela abisiyle bacılarının başına hic bir ablası konuşmuyor onunla

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Canlar sinirden oturup ağlıyorum biktim yeminle koskoca kadin birde namaz kılıyor ama ne konuştuğunu bilmiyor.canlarim ben hamileliğin hemem kimseye söylemedim 4 buçuk aylıkken söyledim tansiyonum çok yükseldi doktorum yüksek tansiyon düşüğü tetikler dedi 3 ay olsun atlatalım bu durumu öyle söylersin dedi mantıklı da geldi kurban bayramında kaynanama söyledik doktor yüzde 90 kiz gibi dedi kadin hic tepki vermedi sevinmedi bile ailede ilk kız torun benim bebeğim olacak sonra biz eve geldim birkaç gün geçti beni arada bana demezmi neydiyondun yarın bürün başına bela olur oğlanların yanına halk sahibi olur diye ağzıma gelene saydım arada yine arıyor açmıyorum ikinci çocuğunda doğunca ağzına patates tıkayacaktı canlarım kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin sağlıklica kalın
Benim eşim kız dediler diye bı kına yakmadigi kaldı😂😂 aileside hep sağlıklı olsun dedi durdu cinsiyeti hep önemsiz gördüler anlamıyorum evladın kızı erkeği olmaz onun bide torunu sevinip dua edeceğine ne diyor Allah sabır versin canını böyle cahil insan içinde hiç sıkma değmez yarın öbür gün diğerleri yüzüne bakmayip kızın ona bı bardak su verdiginde hatirlatirsin

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Bosver kuzum böyle şeyleri düşünüp gebeliğini stresli geçirme cnm hicbirsey senden ve bebişinden önemli dgl balım herkes konuşur birsey bu kaynanan da olsa elde olsa tinlama bebisin sagligini düşün evlat senin kimse bilemez duygunu cnm kimseyle bir olma o zaman onlardan ne farkın kalır cbm sen eşine evine çocuklarına bak kapını örttüğün de dışarı da kalıyor hak sahibi olacak demis olacaksa da babasının hakkının sahibi cnm bu da kimseyi ilgilendirmez bosver sen gebeliğin tadını çıkar Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah kuzum😍

Z

Zümre

Guest
ALLAH yardim etsin canim eşine söylemedim mi telefonlerini açma kaynananın kaçıncı yüz yilda yaşıyoruz kiz erkek muhabeti bizim buralarda da oyle insanlar var peygamber efendimiz diri diri kizlari gömülme olayını kaldırmasaydı hala cahil insanlar kizlari şuan bile gömerlerdi. Ben bile hamile kaldığım günden bugüne birtane eltim senin bebegin kiz kiz diyip duruyordu sıçtım ağzına biraktim oraya af edersiniz kiz çocukları herkeze nasip olmaz.bence ben anlamiyorun kiz çocukları neyapti cahil insanlara

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
ALLAH yardim etsin canim eşine söylemedim mi telefonlerini açma kaynananın kaçıncı yüz yilda yaşıyoruz kiz erkek muhabeti bizim buralarda da oyle insanlar var peygamber efendimiz diri diri kizlari gömülme olayını kaldırmasaydı hala cahil insanlar kizlari şuan bile gömerlerdi. Ben bile hamile kaldığım günden bugüne birtane eltim senin bebegin kiz kiz diyip duruyordu sıçtım ağzına biraktim oraya af edersiniz kiz çocukları herkeze nasip olmaz.bence ben anlamiyorun kiz çocukları neyapti cahil insanlara
İşte cahillikte mastır yapmış onlar kuzum kendi de bir kız kadın bunun farkında mı. İnsanlıktan nasibini almamışlar 🤦🏻‍♀️

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Geri kafalı Kaynanalar hepsi ayni

Z

Zümre

Guest
İşte cahillikte mastır yapmış onlar kuzum kendi de bir kız kadın bunun farkında mı. İnsanlıktan nasibini almamışlar 🤦🏻‍♀️
ALLAH böyle inanlara akil fikir versin evlat evlattır kizi erkeği mi var insan her iki meyveden de tadmak ister ama nasip deyilse ne yapalim bunun erkeklerden çok kadinlarin yapması çok tuaf seninde dediğin gibi canim kendileride kiz evladi ama erkek diyorlar

Tüm sayfalar yüklendi.