Sorum var Bu kaynana beni öldürecek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nuriş tarafından oluşturulan Bu kaynana beni öldürecek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,158 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bu kaynana beni öldürecek
Konbuyu başlatan Nuriş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
ALLAH yardim etsin canim eşine söylemedim mi telefonlerini açma kaynananın kaçıncı yüz yilda yaşıyoruz kiz erkek muhabeti bizim buralarda da oyle insanlar var peygamber efendimiz diri diri kizlari gömülme olayını kaldırmasaydı hala cahil insanlar kizlari şuan bile gömerlerdi. Ben bile hamile kaldığım günden bugüne birtane eltim senin bebegin kiz kiz diyip duruyordu sıçtım ağzına biraktim oraya af edersiniz kiz çocukları herkeze nasip olmaz.bence ben anlamiyorun kiz çocukları neyapti cahil insanlara
Senin eltin gil erkek mymis cnm😁

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
ALLAH böyle inanlara akil fikir versin evlat evlattır kizi erkeği mi var insan her iki meyveden de tadmak ister ama nasip deyilse ne yapalim bunun erkeklerden çok kadinlarin yapması çok tuaf seninde dediğin gibi canim kendileride kiz evladi ama erkek diyorlar
İşte insanın tuhafıma giden o ya kuzum 🥺 kadınlar bile böyle yapıyorsw erkek laf edince insan bir şey diyemez hem cinsimiz kız çocuk erkek çocuk ayrımı yapıyprken.. cidden yazık

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Onun ki erkek o kendinde başka kimsenin erkek çocuk getirmesini istemiyor yolda milleti durdurup sen hamilemisin der senin ki kiz der geçer çok cahil cok
Hangi çağdan kalma acaba kuzum bide kendi de bi kız evladiydi şuan anne en güzel duygu o anlamıyor demek ki kuzum cahil insanlarla muhabbet edip de seviyelerine düşme bence kuzum❣️😁

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank

Nuriş

Kayıtlı Üye
rank
Bosver kuzum böyle şeyleri düşünüp gebeliğini stresli geçirme cnm hicbirsey senden ve bebişinden önemli dgl balım herkes konuşur birsey bu kaynanan da olsa elde olsa tinlama bebisin sagligini düşün evlat senin kimse bilemez duygunu cnm kimseyle bir olma o zaman onlardan ne farkın kalır cbm sen eşine evine çocuklarına bak kapını örttüğün de dışarı da kalıyor hak sahibi olacak demis olacaksa da babasının hakkının sahibi cnm bu da kimseyi ilgilendirmez bosver sen gebeliğin tadını çıkar Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah kuzum😍
Amin canım 🥰🥰❤❤💙
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bizim ailede hiç kız yok elitininse 2 erkek çocuğu car benimde nasip olursa inşallah kız olacak

Bizim ailede hiç kız yok elitininse 2 erkek çocuğu car benimde nasip olursa inşallah kız olacak
Hangi çağdan kalma acaba kuzum bide kendi de bi kız evladiydi şuan anne en güzel duygu o anlamıyor demek ki kuzum cahil insanlarla muhabbet edip de seviyelerine düşme bence kuzum❣️😁
Aynen canım evlat evlattır hic kızı olmamişki nerden bilsin kız evlat sevgisini cahil diyorum geçiyorum ve allaha havale ediyorum benim sinirlendiren istemiyor birde yüzsüz gibi isim öneriyor hangi yüzle isim öneri diye kızıyorum

Son düzenleme:

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Canlar sinirden oturup ağlıyorum biktim yeminle koskoca kadin birde namaz kılıyor ama ne konuştuğunu bilmiyor.canlarim ben hamileliğin hemem kimseye söylemedim 4 buçuk aylıkken söyledim tansiyonum çok yükseldi doktorum yüksek tansiyon düşüğü tetikler dedi 3 ay olsun atlatalım bu durumu öyle söylersin dedi mantıklı da geldi kurban bayramında kaynanama söyledik doktor yüzde 90 kiz gibi dedi kadin hic tepki vermedi sevinmedi bile ailede ilk kız torun benim bebeğim olacak sonra biz eve geldim birkaç gün geçti beni arada bana demezmi neydiyondun yarın bürün başına bela olur oğlanların yanına halk sahibi olur diye ağzıma gelene saydım arada yine arıyor açmıyorum ikinci çocuğunda doğunca ağzına patates tıkayacaktı canlarım kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin sağlıklica kalın
Kız benim kide öylede. Ben ayrımcılığa karşı olduğum için aklınca gizlemeye çalışıyor. 2 yaşında kızım var 2 aylık ta oğlum var kızımı çok severdi şimdi de seviyor ama oğlum doğduktan sonra değişti kızıma karşı. Başta ayrımcı olduğuna dair laf sokuyırdum kendisine ama şimdi bıraktım cahilliğine veriyorum artık.

Ne bilim erkek çocuğu zahmet kız çocuğu nimet derler
Öyle değil kız o. Erkek çocuğu rahmet kız çocuğu nimet

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Amin canım 🥰🥰❤❤💙

Aynen canım evlat evlattır hic kızı olmamişki nerden bilsin kız evlat sevgisini cahil diyorum geçiyorum ve allaha havale ediyorum benim sinirlendiren istemiyor birde yüzsüz gibi isim öneriyor hangi yüzle isim öneri diye kızıyorum
Takma bile kuzum sen gebeliğini yasa güzel güzel kuzum onun kızı yok diye belki de bu cekememesi belli etmiyordur sen mutlu ol kuzum gerisini bosver 💖

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Canlar sinirden oturup ağlıyorum biktim yeminle koskoca kadin birde namaz kılıyor ama ne konuştuğunu bilmiyor.canlarim ben hamileliğin hemem kimseye söylemedim 4 buçuk aylıkken söyledim tansiyonum çok yükseldi doktorum yüksek tansiyon düşüğü tetikler dedi 3 ay olsun atlatalım bu durumu öyle söylersin dedi mantıklı da geldi kurban bayramında kaynanama söyledik doktor yüzde 90 kiz gibi dedi kadin hic tepki vermedi sevinmedi bile ailede ilk kız torun benim bebeğim olacak sonra biz eve geldim birkaç gün geçti beni arada bana demezmi neydiyondun yarın bürün başına bela olur oğlanların yanına halk sahibi olur diye ağzıma gelene saydım arada yine arıyor açmıyorum ikinci çocuğunda doğunca ağzına patates tıkayacaktı canlarım kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin sağlıklica kalın
Ya kuzum öyle cahil insanlara kafanı takma hiç Allah akıl fikir versin ne diyeyim Rabbim her ikisinin salıklısını hayırlısını versin İnşaAllah kız erkek ne farkı var ben anlamıyorum Rabbim her kese her iki meyveden tadırsın inşaAllah ama bu cahilce şüursuzca düşünmek konuşmak ne demek ya geri kafalılar 😏😏

Nuriş

Kayıtlı Üye
rank
Ya kuzum öyle cahil insanlara kafanı takma hiç Allah akıl fikir versin ne diyeyim Rabbim her ikisinin salıklısını hayırlısını versin İnşaAllah kız erkek ne farkı var ben anlamıyorum Rabbim her kese her iki meyveden tadırsın inşaAllah ama bu cahilce şüursuzca düşünmek konuşmak ne demek ya geri kafalılar 😏😏
Canlarım iyiki varsınız bebiş bekleyenler inşallah sağlıkla kucağına alırlar doğum yapanlarda sağlıkla huzurla büyürler bebişlerini❤❤❤🥰💚💗🧿

Tüm sayfalar yüklendi.