Canım Allah korusun bogazında kalsa alerjıı bı durumu olsa sısse bebek ne halt edecek hır daha verırsen senı mahkemeye verecem de verırsede gercekten ver kasten adam oldurmekle aynı sucu ıslıyor 40 gunluk bebek nasıl yesın onlarıCahillik değil kuzum eşimde benim yicek ekmeğim varmış diyo. Eşim doğduğunda burnu tıkalı diye iki burnuna margarin koyuyormuş sen düşün cnm ne akıl ne fikir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kuzum bide üste çıkıyo herşeyi abartıyonuz mahkemeye verin o zaman beni diyo delirtçek valla beni
Kuzum bide üste çıkıyo herşeyi abartıyonuz mahkemeye verin o zaman beni diyo delirtçek valla beni
Olmaz kuzu. Bunu yoldan geçen çocuğa sorsan bilir ama bizim salak anlamıyo
Evıme gelme demeklede cok ıyı yapmıssın canım valla helal olsun kucucuk bebege onları verecek aklı denge ye sahıp degıl demek ki torununu sevmeye görmeye hakkı var ayıp etmıssın yazan arkadaslar da sızın kaynananız yapsa kıyameti koparırsınız burda ayıp etmıssın yazıyorsunuz gerı donusumu olmayan seyler bunlar laftan anlamıyorsa hala yapıyorsa gelmesin arkadas....Canım Allah korusun bogazında kalsa alerjıı bı durumu olsa sısse bebek ne halt edecek hır daha verırsen senı mahkemeye verecem de verırsede gercekten ver kasten adam oldurmekle aynı sucu ıslıyor 40 gunluk bebek nasıl yesın onları
Son düzenleme: