Allah'ım bu kış gününde niye dondurma aşeriyorum 😓😂
K Keziban 🦋 Kayıtlı Üye Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 180 27 Aralık 2021 #1 Allah'ım bu kış gününde niye dondurma aşeriyorum
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 27 Aralık 2021 #2 Keziban 🦋' Alıntı: Allah'ım bu kış gününde niye dondurma aşeriyorum Genişletmek için tıkla ... Ayy hiç sorma canım ya gevende bana oldu resmen eşime mahallede limonlu dondurma arttırdım bulunca da bı 8 9 tane al dedim yetmez diye
Keziban 🦋' Alıntı: Allah'ım bu kış gününde niye dondurma aşeriyorum Genişletmek için tıkla ... Ayy hiç sorma canım ya gevende bana oldu resmen eşime mahallede limonlu dondurma arttırdım bulunca da bı 8 9 tane al dedim yetmez diye
K Keziban 🦋 Kayıtlı Üye Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 180 27 Aralık 2021 #3 Kayra'nın annesi' Alıntı: Ayy hiç sorma canım ya gevende bana oldu resmen eşime mahallede limonlu dondurma arttırdım bulunca da bı 8 9 tane al dedim yetmez diye Genişletmek için tıkla ... Ben yemeye de korkuyorum canım ya hasta olurum antibiyotik kullanamam bebeğe zarar olur falan diye
Kayra'nın annesi' Alıntı: Ayy hiç sorma canım ya gevende bana oldu resmen eşime mahallede limonlu dondurma arttırdım bulunca da bı 8 9 tane al dedim yetmez diye Genişletmek için tıkla ... Ben yemeye de korkuyorum canım ya hasta olurum antibiyotik kullanamam bebeğe zarar olur falan diye
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 27 Aralık 2021 #4 Keziban 🦋' Alıntı: Ben yemeye de korkuyorum canım ya hasta olurum antibiyotik kullanamam bebeğe zarar olur falan diye Genişletmek için tıkla ... Valla yedim şükür bir şeyim olmadı tabi 1 saat 2 saat ara ile yedim sonra su filan hasta olmama izin vermedim anlayacağın
Keziban 🦋' Alıntı: Ben yemeye de korkuyorum canım ya hasta olurum antibiyotik kullanamam bebeğe zarar olur falan diye Genişletmek için tıkla ... Valla yedim şükür bir şeyim olmadı tabi 1 saat 2 saat ara ile yedim sonra su filan hasta olmama izin vermedim anlayacağın
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 27 Aralık 2021 #5 Keziban 🦋' Alıntı: Allah'ım bu kış gününde niye dondurma aşeriyorum Genişletmek için tıkla ... Bende korkudan yiyemiyorum
Keziban 🦋' Alıntı: Allah'ım bu kış gününde niye dondurma aşeriyorum Genişletmek için tıkla ... Bende korkudan yiyemiyorum
K Keziban 🦋 Kayıtlı Üye Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 180 27 Aralık 2021 #6 Kayra'nın annesi' Alıntı: Valla yedim şükür bir şeyim olmadı tabi 1 saat 2 saat ara ile yedim sonra su filan hasta olmama izin vermedim anlayacağın Genişletmek için tıkla ... Valla afiyet olsun canım benim yerime de yeseydin
Kayra'nın annesi' Alıntı: Valla yedim şükür bir şeyim olmadı tabi 1 saat 2 saat ara ile yedim sonra su filan hasta olmama izin vermedim anlayacağın Genişletmek için tıkla ... Valla afiyet olsun canım benim yerime de yeseydin
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 27 Aralık 2021 #7 Keziban 🦋' Alıntı: Valla afiyet olsun canım benim yerime de yeseydin Genişletmek için tıkla ... Yedim say o zaman
Keziban 🦋' Alıntı: Valla afiyet olsun canım benim yerime de yeseydin Genişletmek için tıkla ... Yedim say o zaman
K Keziban 🦋 Kayıtlı Üye Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 180 27 Aralık 2021 #8 Mamı Sibel' Alıntı: Bende korkudan yiyemiyorum Genişletmek için tıkla ... Ben de öyle maalesef Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Aralık 2021 Kayra'nın annesi' Alıntı: Yedim say Kayra'nın annesi' Alıntı: Yedim say o zaman Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ...
Mamı Sibel' Alıntı: Bende korkudan yiyemiyorum Genişletmek için tıkla ... Ben de öyle maalesef Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Aralık 2021 Kayra'nın annesi' Alıntı: Yedim say Kayra'nın annesi' Alıntı: Yedim say o zaman Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ...
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 27 Aralık 2021 #9 Keziban 🦋' Alıntı: Ben de öyle maalesef Genişletmek için tıkla ... 5 ocakta kovid test verecem
K Keziban 🦋 Kayıtlı Üye Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 180 27 Aralık 2021 #10 Mamı Sibel' Alıntı: 5 ocakta kovid test verecem Genişletmek için tıkla ... Neden ki