Sorum var Bu ne pahalilik😡😡😡

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Atlasim tarafından oluşturulan Bu ne pahalilik😡😡😡 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,450 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bu ne pahalilik😡😡😡
Konbuyu başlatan Atlasim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bebegim

Bebegim

Kayıtlı Üye
rank
Iyi akşamlar güzel annelerim konuyla bekli alakası yok ama bilginize ihtiyacım var beynim durdu artık ben şok suan bizim mahallede sopalı bıçaklı satırlı kavga çıktı evimin camları kırıldı 6 yaşındaki kızım çok korktu krize girdi sakinlestiremiyorum kalbim cikicak yerinden diyor surekli elim ayağım kesildi ne yapacağımı şaşırdım lutfen yardımcı olurmusunuz

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Iyi akşamlar güzel annelerim konuyla bekli alakası yok ama bilginize ihtiyacım var beynim durdu artık ben şok suan bizim mahallede sopalı bıçaklı satırlı kavga çıktı evimin camları kırıldı 6 yaşındaki kızım çok korktu krize girdi sakinlestiremiyorum kalbim cikicak yerinden diyor surekli elim ayağım kesildi ne yapacağımı şaşırdım lutfen yardımcı olurmusunuz
Nerede nasıl oldu kuzum ya

Atlasim

Kayıtlı Üye
rank
Polisi ara cnm dag basimi burasi senin camini cerceveni indiriyorlar kücücuk cocugun ne gunahi var kuzum nekadar korkmustur kiyamam ya

Bebegim

Kayıtlı Üye
rank
Polisi ara cnm dag basimi burasi senin camini cerceveni indiriyorlar kücücuk cocugun ne gunahi var kuzum nekadar korkmustur kiyamam ya
Polis, yunus polisi ambulans geldi ama ne fayda ortalık berbat o yetmiyormuş gibi saat gece 4 te adamin evini bastılar çelik kuvvet polis kapida korumalı yapıyor adamla bizim.evimiz yanyana bitişi adam da 4 katta oturuyor bnde 4 katta adamin camına atılan taşlar benim camada isabet etti resmen kizim soka giridi cok zor uyuttum uykuda korkuyor ağlayarak uyanıyor anne bizim evde yıkacaklar diyor sürekli
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bizim.malahllede işin kötü yanı dövülen adamla evizimiz yanyana bitişi o adam da 4 katta oturuyor bnde 4 katta oturuyorum adamın evine atılan taşlar benim evin camlarinda isabet etti kizim kafayı yedi ağlamaktan allahtan uyuttum cok zor uyudu ikinci kavgayı görmedi hala güvenlik güçleri kapida adamın evini koruyorlar geçe 4 adamın evi bastılar gine ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bizim.malahllede işin kötü yanı dövülen adamla evizimiz yanyana bitişi o adam da 4 katta oturuyor bnde 4 katta oturuyorum adamın evine atılan taşlar benim evin camlarinda isabet etti kizim kafayı yedi ağlamaktan allahtan uyuttum cok zor uyudu ikinci kavgayı görmedi hala güvenlik güçleri kapida adamın evini koruyorlar geçe 4 adamın evi bastılar gine ya

Tüm sayfalar yüklendi.