Sorum var Bu ne sıcak😖😖😖🥵🥵

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Bu ne sıcak😖😖😖🥵🥵 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,448 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bu ne sıcak😖😖😖🥵🥵
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

EsKa

Kayıtlı Üye
rank
doğumdan sonra hala adet görmedim, annemin deyimiyle bir nevi menopoz yaşıyorum. bu sıcaklarla beraber beni de fena ateş basıyor. geldi eyyamıbahur sıcakları. 1 hafta böyle olcak galiba. evlerin içi hamam gibi. bebeğin odası 28°. cam açayım diyorum sokağın gürültüsü gece gündüz bitmiyor. yarabbim yağmur yağdır serinlet bizi

doğumdan sonra hala adet görmedim, annemin deyimiyle bir nevi menopoz yaşıyorum. bu sıcaklarla beraber beni de fena ateş basıyor. geldi eyyamıbahur sıcakları. 1 hafta böyle olcak galiba. evlerin içi hamam gibi. bebeğin odası 28°. cam açayım diyorum sokağın gürültüsü gece gündüz bitmiyor. yarabbim yağmur yağdır serinlet bizi
Amin canım valla beter etti sıcaklar

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Gerçekten valla bayılacak gibi oluyorum günde 2 kere duş alsamda yetmiyor yetmiyor canım benim biz böyleysek o melakeler ne yapsın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen öyle aynen oturduğum yerde ter ter duş alıp çıkıyorum terliyorum saniyesinde

Aynen öyle aynen oturduğum yerde ter ter duş alıp çıkıyorum terliyorum saniyesinde

Allah Allah niye üşüyorsun ki acaba kuzum kan değerlerinde düşğklük mü var doktoruna söyledinmi bu durumu

Allah Allah niye üşüyorsun ki acaba kuzum kan değerlerinde düşğklük mü var doktoruna söyledinmi bu durumu

Valla bu neydi böyle😅😅😅
Aynen kuzum Kayra yo şuan günlük yaptırıyorum o duşu ama yok 🤦🏻‍♀️ fayda etmiyor rabbim yardımcımız olsun

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Dıyarbakırdayım 42 43 derece eriyoruz resmen 🥴

Meltemkuzu

Kayıtlı Üye
rank
Yattığım yer bana yapışıyor sanki oturduğum yerde su gibi oluyorum kızlar bu sıcaklar ne böyle sizde aynı mısınız yoksa ben mi ateş atıyorum 🥵
Her yer öyle kuzum ben allahtan yayla havası olan bir ilce de yaşıyorum geaceleri battaniye örtünüyoruz coğu zaman

Tüm sayfalar yüklendi.