Sorum var Bu ne sıcak😖😖😖🥵🥵

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Bu ne sıcak😖😖😖🥵🥵 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,441 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bu ne sıcak😖😖😖🥵🥵
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ayy ne güzel yaa biraz da buraya gönder nolur 🥺🥺
Buranın havası böyle bir gün güneş on gün yağmur soğuk degisken sahile on dakika zaten kaldığım yer kış yok kar nedir unuttuk bide ben hiç kazak giymem buraya geldim geleli kara hasret kaldık kar yağınca altın bulmuş gibi seviniyoruz🤭🤣

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Buranın havası böyle bir gün güneş on gün yağmur soğuk degisken sahile on dakika zaten kaldığım yer kış yok kar nedir unuttuk bide ben hiç kazak giymem buraya geldim geleli kara hasret kaldık kar yağınca altın bulmuş gibi seviniyoruz🤭🤣
Ahaha Allah'tan Türkiye öyle değil 😂😂

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Yattığım yer bana yapışıyor sanki oturduğum yerde su gibi oluyorum kızlar bu sıcaklar ne böyle sizde aynı mısınız yoksa ben mi ateş atıyorum 🥵
Havalar aşırı sıcak bende geceleri su içinde uyanıyorm sıcaklar aşırı skmtı yapıyor 36 dayım bende bide son zamanlarmzdan dolayı maf ediyo bizi bu sıcaklar

abla seninle aynı zamanı gösteriyor gebelik☺️sancın falan varmı?
Arada oluyor kuzum ama bel ve kasık kemik ağrıları çok fazla
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Her yer öyle kuzum ben allahtan yayla havası olan bir ilce de yaşıyorum geaceleri battaniye örtünüyoruz coğu zaman
Ne güzel valla canım ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Her yer öyle kuzum ben allahtan yayla havası olan bir ilce de yaşıyorum geaceleri battaniye örtünüyoruz coğu zaman
Ne güzel valla canım ya
Havalar aşırı sıcak bende geceleri su içinde uyanıyorm sıcaklar aşırı skmtı yapıyor 36 dayım bende bide son zamanlarmzdan dolayı maf ediyo bizi bu sıcaklar
Aynen öyle canım ağırlaştıkça kiloydu göbekti zaten çift kan dolaşımı vücut aşırı bunalıyor

Tüm sayfalar yüklendi.