Bu sabah çok kötüyüm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asra tarafından oluşturulan Bu sabah çok kötüyüm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,814 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bu sabah çok kötüyüm
Konbuyu başlatan Asra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3Oğul1Anne

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar bu sabah çok kötüyüm nefes almakta bile zorlanıyorum aşırı midem bulanıyor başım çok dönüyor ayakta duramıyorum hemen yere düşüyorum sizce neden olabilir normal mi 7 haftalık gebeyim çok kötüyüm yemek yemek istiyorum ama yiyemiyorum açım ve susuzum 🥺
Kansızlık olabilir

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar bu sabah çok kötüyüm nefes almakta bile zorlanıyorum aşırı midem bulanıyor başım çok dönüyor ayakta duramıyorum hemen yere düşüyorum sizce neden olabilir normal mi 7 haftalık gebeyim çok kötüyüm yemek yemek istiyorum ama yiyemiyorum açım ve susuzum 🥺
Çok normal canım ama daha kötü olmaman için hafif şeyler de olsa atıştır

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Aynı durum bende de mevcut yemek yiyemiyorum su içemiyorum sürekli gözüm kararıyor başım dönüyor kalbim çıldırmış gibi atıyor çünkü tansiyonumuz düşüyor maalesef. Zaten yesem içsem de hemen geri çıkarıyorum boğazlarım hep yara oldu bugün doktora gittim bulantı ilacı verdi prillam Dr diye iki gece bir sabah iç dedi. Ve bolca su içmelisin dedi bence Dr git söyle durumunu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet içiyorum ama bnce hiç bir işe yaramiyr

Ya en azından şu içsem insanim sudan midesi bulanirmi ya ki bn şu aşığı biriyim resmen afedersin ciisim kipkirmizi gelio ivemedigim icin

Ya en azından şu içsem insanim sudan midesi bulanirmi ya ki bn şu aşığı biriyim resmen afedersin ciisim kipkirmizi gelio ivemedigim icin
Ahh aynısını birebir yaşıyorum doktor idrar tahlili istedi onu verecek durumda bile değildim çünkü hiç su içemiyorum içtiğim de birkaç saniye içinde çıkarıyorum. Ağlaya ağlaya perişan oldum düpedüz 😣😣 Allah'ım yardımcımız olsun 🙏

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Aynı durum bende de mevcut yemek yiyemiyorum su içemiyorum sürekli gözüm kararıyor başım dönüyor kalbim çıldırmış gibi atıyor çünkü tansiyonumuz düşüyor maalesef. Zaten yesem içsem de hemen geri çıkarıyorum boğazlarım hep yara oldu bugün doktora gittim bulantı ilacı verdi prillam Dr diye iki gece bir sabah iç dedi. Ve bolca su içmelisin dedi bence Dr git söyle durumunu

Ahh aynısını birebir yaşıyorum doktor idrar tahlili istedi onu verecek durumda bile değildim çünkü hiç su içemiyorum içtiğim de birkaç saniye içinde çıkarıyorum. Ağlaya ağlaya perişan oldum düpedüz 😣😣 Allah'ım yardımcımız olsun 🙏
Evetde bnde iciyrm ondan ama bnde fayda etmedi ya bu tansiyon düşünce naocsz tuzlu ayran flnmi iccez

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Evetde bnde iciyrm ondan ama bnde fayda etmedi ya bu tansiyon düşünce naocsz tuzlu ayran flnmi icctansoyon
Evetde bnde iciyrm ondan ama bnde fayda etmedi ya bu tansiyon düşünce naocsz tuzlu ayran flnmi iccez
Tansiyon düşüklüğünden emin olman gerekiyor belki kansızlık olabilir vitamin eksikliği de olabilir bence bi sağlık ocağı doktorunuza danışın ama ayran icebiliyorsan iç faydalı zaten

Tüm sayfalar yüklendi.