Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu ay bende de geliyor 3 4 gündür dediğiniz belirtiler var inşallah gebeliktir diyelim mesela yürürken koşarken sürekli geliyor 3 4 gündür adetime de 13 gün var bakalım hayirlisi
Akıntıyla geliyorsa akıntıdır o zmaan canım bende 38+2 deyim benimde öyle oluyor akıntıyla birlikte geliyor ama için rahat etmesi için dokora gidebilirsin balım
Bebeğiniz Yaklaşık Elma Büyüklügünde.
Göz kapakları hala kapalı ancak ışığa duyarlılık olur. eğer karın bölgesine ışık tutarsak yönünü çevirir.
Amniyotik sıvı solunum sistemini doldurarak akciğer gelişimine yardımcı olur.
Bu dönemde bazı gebelerde burun kanaması görülür. bunun sebebi kan hacminin artışı ve damarlarda oluşan genişleme ve 2. trimesterde oluşan tansiyon düşmeleri. Bebeğinizin boyu yaklaşık 12 cm ağırlıgı 74 gr
Akıntıyla geliyorsa akıntıdır o zmaan canım bende 38+2 deyim benimde öyle oluyor akıntıyla birlikte geliyor ama için rahat etmesi için dokora gidebilirsin balım
Benimde adet sancısı gibi ağrılarım oluyor bazen çok fazla oluyor bazen hafif oluyor akıntıyla birlikte haifif ıslaklıkta oluyor doğum yakındır o yüzdendir belki
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-10-21
Gebeliğinizin 15. Haftasındasınız.
Bebeğiniz Yaklaşık Elma Büyüklügünde.
Göz kapakları hala kapalı ancak ışığa duyarlılık olur. eğer karın bölgesine ışık tutarsak yönünü çevirir.
Amniyotik sıvı solunum sistemini doldurarak akciğer gelişimine yardımcı olur.
Bu dönemde bazı gebelerde burun kanaması görülür. bunun sebebi kan hacminin artışı ve damarlarda oluşan genişleme ve 2. trimesterde oluşan tansiyon düşmeleri. Bebeğinizin boyu yaklaşık 12 cm ağırlıgı 74 gr
Canım @gebe_okulu_egitmeni instagramda bu kadını takip et çok güzel bilgilendiriyor şimdi baktım geldim su mu değil anlamak için koklasan eğer kokarsa idrarmış,kokmuyorsa sudur diyor kokusundan bile anlaşılıyormuş geçmiş olsun
Canım @gebe_okulu_egitmeni instagramda bu kadını takip et çok güzel bilgilendiriyor şimdi baktım geldim su mu değil anlamak için koklasan eğer kokarsa idrarmış,kokmuyorsa sudur diyor kokusundan bile anlaşılıyormuş geçmiş olsun