Buda bizm bayramligimiz🥰❤🤭🤩

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Buda bizm bayramligimiz🥰❤🤭🤩 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,046 kez görüntülenmiş, 62 yorum ve 16 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Buda bizm bayramligimiz🥰❤🤭🤩
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
20230416_213358.jpg

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Buda benim beyaz papatyamin bayramligi🤭💜🌻

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Ohhh maşallah, nasil tatli bir kuzucuk bu ☺️ iyi gunlerde giyinsin insallah, ilk bayrami guzel anilarla dolsun inşallah ☺️🤩🤩
Oyyyy teşekkkür ederik kuzum güzel dileklerin icin❤ aynen ilk bayramimiz miniğim zaman cok hizli geçiyor gerçkten bazen büyümesini istemiyorum keske hep böyle kalsa diyorum 😕

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Oyyyy teşekkkür ederik kuzum güzel dileklerin icin❤ aynen ilk bayramimiz miniğim zaman cok hizli geçiyor gerçkten bazen büyümesini istemiyorum keske hep böyle kalsa diyorum 😕
Ayni seyi ben de istiyorum ☺️ bebegim icin is hayatini biraktim ama yine de cok hizli geciyor zaman ☺️ calissaydim bütün bu guzelliklerden mahrum kalacakmisim 🙄🙄 Rabbim emanetini guzel yetistirmemizi nasip etsin 🤲

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Oy
Allah'ım bu nedir 🤭🤭🤭🥰🌹🌹🌹 MAŞALLAHHHHH SUBANALLAH Allah'ım Sana Bağışlasın Kuzum ❤️ bayram tatlısı olarak yemek istiyorum müsaden Varsa o Bacakları Isırcam🤭🤭🤭🧿🧿♥️😘😘😘🍬🍬🍬🍬😘
Oyyyy birtanem teşekkür ederiz ❤ sende insallah birdaki bayrama miniklerinle gireceksin🙏🤲 ayyy bi dusunmem lazim.birazcik narin benim poncik 🤣🤣🤣🤭🤭🤭
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayni seyi ben de istiyorum ☺️ bebegim icin is hayatini biraktim ama yine de cok hizli geciyor zaman ☺️ calissaydim bütün bu guzelliklerden mahrum kalacakmisim 🙄🙄 Rabbim emanetini guzel yetistirmemizi nasip etsin 🤲
Aynen kuzum aynen bende birakmak zorunda kaldim ama heo Lareni sevrken diyorum Rabbim seni hangi cennetinin kosesinden bana verdin cok baska evlat rabbim yokluklarini göstermesin rabbim guzek salihli bir sekilde yetistirmeyi nasip etsin bizlere🤲🤲🙏🙏🥰❤❤❤❤

Tüm sayfalar yüklendi.