Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyyyy teşekkkür ederik kuzum güzel dileklerin icin❤ aynen ilk bayramimiz miniğim zaman cok hizli geçiyor gerçkten bazen büyümesini istemiyorum keske hep böyle kalsa diyorum
Oyyyy teşekkkür ederik kuzum güzel dileklerin icin❤ aynen ilk bayramimiz miniğim zaman cok hizli geçiyor gerçkten bazen büyümesini istemiyorum keske hep böyle kalsa diyorum
Ayni seyi ben de istiyorum bebegim icin is hayatini biraktim ama yine de cok hizli geciyor zaman calissaydim bütün bu guzelliklerden mahrum kalacakmisim Rabbim emanetini guzel yetistirmemizi nasip etsin
Ayni seyi ben de istiyorum bebegim icin is hayatini biraktim ama yine de cok hizli geciyor zaman calissaydim bütün bu guzelliklerden mahrum kalacakmisim Rabbim emanetini guzel yetistirmemizi nasip etsin
Aynen kuzum aynen bende birakmak zorunda kaldim ama heo Lareni sevrken diyorum Rabbim seni hangi cennetinin kosesinden bana verdin cok baska evlat rabbim yokluklarini göstermesin rabbim guzek salihli bir sekilde yetistirmeyi nasip etsin bizlere❤❤❤❤