Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gittim bugün kalp için bugün 1 Mayıs olduğu için her yer kapalıydı ama kalbim ağrıdığı için acilden giriş yaptım oradan bana şeyin kalbin üstüne cihazlar koydular kalbimi dinlediler orası temiz dedi sonra akciğer filmi çektiler orada dedi temiz ondan sonra kan verdim onu da yaptılar o da dedi temiz sonra doktor bey dedi seninbir sıkıntı yok dedi kas ağrısı bu diğer üretimin falan dedi her şeyin çok güzel ilaç yazdı o kadar yani bu arada teşekkür ederim beni bilgilendirdiğiniz için
Gittim bugün kalp için bugün 1 Mayıs olduğu için her yer kapalıydı ama kalbim ağrıdığı için acilden giriş yaptım oradan bana şeyin kalbin üstüne cihazlar koydular kalbimi dinlediler orası temiz dedi sonra akciğer filmi çektiler orada dedi temiz ondan sonra kan verdim onu da yaptılar o da dedi temiz sonra doktor bey dedi seninbir sıkıntı yok dedi kas ağrısı bu diğer üretimin falan dedi her şeyin çok güzel ilaç yazdı o kadar yani bu arada teşekkür ederim beni bilgilendirdiğiniz için
Benim böyle bir huyum var benim bir yerim ağrıdığı zaman hemen internetten araştırmalar yapıp kötü şeyleri beynimin altına koyup artık hep öyle olacakmış gibi ilerliyorum yani onun için benimki psikolojik bir şey de olabilir ama doktorun yani bir şeyin yok demesine çok sevindim hani çünkü kendimi artık yani kötü şeyleri hazırlamıştım hep
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynen çok teşekkür ederim canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben az önce yazdım hem stres yaparım her şeyi hem de korkarım böyle panik atak yaparım direkt