Bence uymuş güzel isimYarın bende cinsiyet öğrenmek için gidicem hastaneye ama.benim kızım olursa nehir ada koycz inşallah nehir i.ben dedim adayı eşim dedi valla anlamsız diolar ama belli değil şimdilik![]()
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ay hadi Allah gönlüne göre versinİyi canım darısı başıma daha küçüğüz ama belki gösterir![]()
İyi canım darısı başıma daha küçüğüz ama belki gösterir![]()
Ay hadi Allah gönlüne göre versinİyi canım darısı başıma daha küçüğüz ama belki gösterir![]()
Bende istiyordum kız beraber büyür arkadaş olurlar Allah seninde gönlüne göre versin inşallahAllah bağışlasın canım kız kardeş çok farklıdır ya ne güzel olmuş bir oğlum var ikinci kız Rabbim kısmet eder de 3. Düşünürsem kız olsun isterim birbirlerine yoldaş oluyorlar![]()
Bende istiyordum kız beraber büyür arkadaş olurlar Allah seninde gönlüne göre versin inşallahAllah bağışlasın canım kız kardeş çok farklıdır ya ne güzel olmuş bir oğlum var ikinci kız Rabbim kısmet eder de 3. Düşünürsem kız olsun isterim birbirlerine yoldaş oluyorlar![]()
Allah bağışlasın Allah birde kız bebiş nasip etsin öyle güzel oluyolarki yaaNe güzel canım ben kız istiyordum.
Allah bağışlasın benimde üçüncü oğlusum gelicek![]()