Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bugün bir doktor dinledim sezeryan için 39.haftanın dolması beklenmeli diyor yani neden doktorlar 38de alıyor ki
Benim oğlum 37+3de sağlık nedenlerinden olayı sezaryen doğum oldu gazlı huysuz bı bebekti 3gunlukken sarılık oldu kuvezde kaldı ışık tedavisi oldu hastane soydu soğana çevirdi bizi sigorta yok 13yil önce 5.750Lira dogum paketi bana ağrı kesici taktılar 750 lira o kuvezde ışıkta kaldı 750 lira extralar bence para için yapıyorlar
Çok geçmiş olsun yani sağlık sorunu yoksa 39.haftaya jadar beklemeli birde para için yapanlar var o yüzden güvenemiyoruz hiçbi hastaneye insna sağlığı ile oynuyorlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet kuzum benim doktor genelde 39. Haftada aliyormus dun biri de olmus 39+2 de almis bence de bebek anne karninda bir gun bile fazla kalsa daha iyi diyorlar gelisim acısından
Çok geçmiş olsun yani sağlık sorunu yoksa 39.haftaya jadar beklemeli birde para için yapanlar var o yüzden güvenemiyoruz hiçbi hastaneye insna sağlığı ile oynuyorlar
Yeni öğrendim seninde seçme şansın var diye yazdım canım burda yoksa herkesin 38de alınıyor
Oyyy kurban olurum ona bennn cocuk akli ya canlarim benimm. Ya simdi baktım da aynadan baya çatlamış heryerim ya okadar da nemlendiriyorum anasini satyim moralim bozuldu heryerim yarılmış
Çıktım kuşum
Teyzoslarımızzzz çıktık doktordan oğlusum 33+5 haftalık tam 2 buçuk kiloyuz suyu falan herseyi yolunda dedi. Ben cok agri giriyor baski oluyor dedim Kafasi surekli mesanenin orda surekli orana baski yapiyor cok normal dedi. Son bi kez daha gelin ocak sonu ozaman gun vereyim dedi ama tahmini 8 10 şubat arasi yapacak sezeryani galiba canlarım oyle dedi bana sordu 8 subat 9 subat 10 subat 11 subat ne zaman istersin dedi bende siz ne zaman derseniz artik size kalmis dedim doktoru gubarttim bakin siz sezeryanda cok başarılısınız heryerde adinizi duyuyoruz dedim bi gubardi kizlar ben kizimin doğumunda cok cektim bunda cektirmeyin ne olur cok korkuyorum dedim gülüyor bu kadar kasma kendini diyor. Ansızın suyun yada kanaman olsa bile ben sezeryan yapacam seni diyor normal dogum yaptirmaya zaten doktorun gotu yemiyor pipisi cok komik ya iste böyle canlarım
Teyzoslarımızzzz çıktık doktordan oğlusum 33+5 haftalık tam 2 buçuk kiloyuz suyu falan herseyi yolunda dedi. Ben cok agri giriyor baski oluyor dedim Kafasi surekli mesanenin orda surekli orana baski yapiyor cok normal dedi. Son bi kez daha gelin ocak sonu ozaman gun vereyim dedi ama tahmini 8 10 şubat arasi yapacak sezeryani galiba canlarım oyle dedi bana sordu 8 subat 9 subat 10 subat 11 subat ne zaman istersin dedi bende siz ne zaman derseniz artik size kalmis dedim doktoru gubarttim bakin siz sezeryanda cok başarılısınız heryerde adinizi duyuyoruz dedim bi gubardi kizlar ben kizimin doğumunda cok cektim bunda cektirmeyin ne olur cok korkuyorum dedim gülüyor bu kadar kasma kendini diyor. Ansızın suyun yada kanaman olsa bile ben sezeryan yapacam seni diyor normal dogum yaptirmaya zaten doktorun gotu yemiyor pipisi cok komik ya iste böyle canlarım
Yalniz kizlar cok sinirliyim herseye felaket zam gelmis ya muayene 85 di 115 olmuş. Gecen ay sezeryani sorduk ne guzel 3 milyar demisti bugun sorduk 4 milyar 125 dedi kafayi yiyecem ya 1 ay farkla 1 milyar fazla verecez ya bukadar zam olur mu lansinoh gogus ucu kremini sordum doktor devlet karşılamıyor onu dedi eczaneye gittik 85 tl idi 140 tl olmuş bu nedir ya allah aşkına
Kuzum hiç. Bişey alınacak gibi değil bende geçen çocuk hasta kaç doktora götürdüm çözüm olmadı özel muayenaneye götürdüm 250 TL Di yılbaşından sonra muayene 400 TL olacak dedi şok olduk bu kadar olmaz herlade ya