bulantı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gülbeyaz tarafından oluşturulan bulantı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,157 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı bulantı
Konbuyu başlatan Gülbeyaz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
12. Haftadayım şiddetli bulantımı var. Prilam sakinleştiriyor biiznillah. Denedin mi

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 5 haftalık ögrendim o zamanda beri migde bulantım geçmedi şuan 11 haftalık yemek kokusu herturlu kokular beni rahatsız ediyor benim gibi durumu yaşayan var mı b
ne zaman bitter
Cnm bende aynı sorunu yaşadım hayatım resmen zindan olmustu. Priliam Dr hap ve gavisson şurup içtim o biraz hafifletti. Şuan cokmsukur tam olmasa dahi geçti biraz ilaçları yarıya indirdim .. halen bazı kokulara yemeklerden tiksiniyorum yemek yapabiliyor ve yiyebiliyorum.. ama.arada tabi yine bulantılarım oluyor eskisine oranla az ama .. sende ilaç al.iyi gelir sana

R

Rabia ✨

Guest
Kızlar 5 haftalık ögrendim o zamanda beri migde bulantım geçmedi şuan 11 haftalık yemek kokusu herturlu kokular beni rahatsız ediyor benim gibi durumu yaşayan var mı b
ne zaman bitter
Duruma göre değişiyor canım. Herkesin farklı zamanlarda sonlanıyor. Çok çok zorlu bir süreç gerçekten. Benimde ikinci gebelik 10 haftalığım şuan da. Prilam Dr diye bir ilaç kullanıyorum Allah'a şükür o iyi geldi bana bundan 25 gün öncesine kadar çok kötüydum bende. Şuan herşeyi yiyemesem de iyiyim elhamdülillah. İnşaallah bir an önce seninde geçer.. Allah'ım yardımcın olsun ❤️ sevgiler 🌾

Rabia ✨

Kayıtlı Üye
rank
ne zaman bitter
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Duruma göre değişiyor canım. Herkesin farklı zamanlarda sonlanıyor. Çok çok zorlu bir süreç gerçekten. Benimde ikinci gebelik 10 haftalığım şuan da. Prilam Dr diye bir ilaç kullanıyorum Allah'a şükür o iyi geldi bana bundan 25 gün öncesine kadar çok kötüydum bende. Şuan herşeyi yiyemesem de iyiyim elhamdülillah. İnşaallah bir an önce seninde geçer.. Allah'ım yardımcın olsun ❤️ sevgiler 🌾

ne zaman bitter
Ben 6.cı aya kadar çektim kan kusuyordum artık 1 yudum su içsem 3.4 defa kusuyordum serum aldım ilaç içtim hiçbiri etki etmedi 7.ci ayda da 2 tane maske üst üste taktım öyle mutfağıma girdim yemek yaptım çok zor geçti benim iki hamileliğimde

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
ne zaman bitter
Canım mide bulantısı bende de var, prilam kullanıyorum bazen işe yarıyor ama bazen de fayda etmiyor. İlk hamilelikte de vardı ama bu daha beteri. İnşallah 3 aydan sonra rahatlarım

Tüm sayfalar yüklendi.