Bulanti

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma DÜKAR tarafından oluşturulan Bulanti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,156 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bulanti
Konbuyu başlatan Fatma DÜKAR
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Emeltrl

Fatma DÜKAR

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 8 haftalık hamileyim çok bulantı ve kusma var bulantı ilacida kullanıyorum hiç fayda etmiyor bulantidan yemek yiyemiyorum ağzıma ne alsam çıkarıyorum sizce nasıl hafifler bu bulantilar

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 8 haftalık hamileyim çok bulantı ve kusma var bulantı ilacida kullanıyorum hiç fayda etmiyor bulantidan yemek yiyemiyorum ağzıma ne alsam çıkarıyorum sizce nasıl hafifler bu bulantilar
Ben aynı senin gibiydim ilk kızımda 4 gün sadece sekerli sula sert ekmek yedim ondan sonra ilaç kullanmaya başladım çok şükür 20 haftalika hiç olmadı sonrada ilacı kestim

Hilal:)

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun inşallah atlatırsın bir an önce. Limon sık bir bardağa biraz da bal atabilirsin içine ya da sade limon sık iç. Ben her bulantımda onu içtim ve faydasını gördüm.

E

Emeltrl

Guest
Ben 2.Aydan 4. Ay bitene kadar kustum.Prilam verdi doktor onu hergün 3 defa içtim.Ama yine de etki etmiyordu.Doktorumu aradım bulantım geçmeyince seruma başladık Zofer taktırdım neredeyse hergün öylece atlattım o ayları.Prilamı serum taktırsam da taktırmasam da hep kullandım.Eğer geçmiyorsa serum taktır yoksa çok zor ve Prilam kullan

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar