Yarın kpss sınavım var. Hem sabah hen öğlen nasıl yapıcam bilmiyorum 😔
Ş Şüküfe Kayıtlı Üye Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 582 30 Temmuz 2022 #1 Yarın kpss sınavım var. Hem sabah hen öğlen nasıl yapıcam bilmiyorum
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,643 Konum Kırklareli 30 Temmuz 2022 #2 Naz25' Alıntı: Yarın kpss sınavım var. Hem sabah hen öğlen nasıl yapıcam bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Rabbim yardımcın olsun kuzum . Allah zihin açıklığı versin inşallah .mide bulantısı için ilacın yok mu canım
Naz25' Alıntı: Yarın kpss sınavım var. Hem sabah hen öğlen nasıl yapıcam bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Rabbim yardımcın olsun kuzum . Allah zihin açıklığı versin inşallah .mide bulantısı için ilacın yok mu canım
Ş Şüküfe Kayıtlı Üye Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 582 30 Temmuz 2022 #3 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Rabbim yardımcın olsun kuzum . Allah zihin açıklığı versin inşallah .mide bulantısı için ilacın yok mu canım Genişletmek için tıkla ... Sağolasın canım var ama dün başladım etki eder mi bilmiyorum sınavın verdiği psikolojide karnımı ağırtıyor olabilir
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Rabbim yardımcın olsun kuzum . Allah zihin açıklığı versin inşallah .mide bulantısı için ilacın yok mu canım Genişletmek için tıkla ... Sağolasın canım var ama dün başladım etki eder mi bilmiyorum sınavın verdiği psikolojide karnımı ağırtıyor olabilir
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,643 Konum Kırklareli 30 Temmuz 2022 #4 Naz25' Alıntı: Sağolasın canım var ama dün başladım etki eder mi bilmiyorum sınavın verdiği psikolojide karnımı ağırtıyor olabilir Genişletmek için tıkla ... Stres yapma canım merak etme etki eder iyi düşün olur mu
Naz25' Alıntı: Sağolasın canım var ama dün başladım etki eder mi bilmiyorum sınavın verdiği psikolojide karnımı ağırtıyor olabilir Genişletmek için tıkla ... Stres yapma canım merak etme etki eder iyi düşün olur mu
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 30 Temmuz 2022 #5 Naz25' Alıntı: Yarın kpss sınavım var. Hem sabah hen öğlen nasıl yapıcam bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun canım
Naz25' Alıntı: Yarın kpss sınavım var. Hem sabah hen öğlen nasıl yapıcam bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun canım
Ç Çiçek20 Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 2,329 31 Temmuz 2022 #6 Naz25' Alıntı: Yarın kpss sınavım var. Hem sabah hen öğlen nasıl yapıcam bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun canım Rabbim zihin açıklığı versin İnşaAllah
Naz25' Alıntı: Yarın kpss sınavım var. Hem sabah hen öğlen nasıl yapıcam bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun canım Rabbim zihin açıklığı versin İnşaAllah